Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER REALA

Ancelotti o Modrićevom bijesnom napucavanju bočice: Ne znam je li Luka bio ljutit na mene

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
JUAN MEDINA/REUTERS
11.12.2023.
u 16:17

Hrvatski veznjak sve je nezadovoljniji minutažom u Real Madridu, a nakon što ga je trener izvadio iz igre protiv Betisa napucao je bočicu kraj klupe

Real Madrid remizirao je s Betisom (1:1) u subotnjoj utakmici La Lige, Jude Bellingham krasno je u 53. minuti poentirao nakon duplog pasa s Brahimom Diazom, a 13 minuta poslije konačan rezultat postavio je Aitor Ruibal "bombom" s 25 metara u suprotne rašlje. Luka Modrić igrao je do 70. minute, kad ga je Carlo Ancelotti odlučio izvesti iz igre i uvesti Danija Ceballosa. Nije to najbolje sjelo hrvatskom reprezentativcu, koji je bacio bočicu i napucao je nogom kraj klupe.

Trener Carlo Ancelotti nije tomu davao previše pažnje.

– Ne znam je li Modrić bio ljutit na mene. Bila je to dobra utakmica za oba kluba. Primili smo gol kad smo kontrolirali utakmicu, ali Betis nije zaslužio izgubiti – rekao je šef stručnog stožera kraljevskoga kluba.

VEZANI ČLANCI:

No, koliko god Ancelotti umanjivao Modrićevo nezadovoljstvo, činjenica je da je Luka bio ljutit što ga je trener zamijenio, iako je igrao vrlo dobro. Modrić nije naviknut na manju minutažu koju dobiva ove sezone, pa je nervoza razumljiva.

Marca je Modriću za izvedbu protiv Betisa dala odličnu ocjenu 7,5.

 

 
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:38 12.12.2023.

Zašto ga nisi pitao na koga je ljut, staviš ga igrati na krivo mjesto već drugi puta !

XY
XYZ52
19:21 11.12.2023.

A dokle ti mislis da Luka sa svojih 38 godina moze igrati? U Realu su ljubazni da ga jos drze ovu godinu. Svugdje drugdje, osim kod Dalica i mozda kod Arapa, bi on odavno bio "arhiviran".

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:42 11.12.2023.

Luka nema dobre savjetnike i prijatelje. Doći će u situaciju da će jednog dana cijeli stadion zviždati legendi, a mogao je otići kao car.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije