Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA SCENA

Modrić poludio kada ga je trener izvadio iz igre, bijesno napucao bočicu s vodom

Real Madrid vs Manchester City FC
Cebolla/Senis/ ALFAQUI
09.12.2023.
u 22:13

Hrvatskom veznjaku nije bilo drago što ga trener Carlo Ancelotti mijenja. Bio je vidno ljutit prilikom izlaska iz igre pa je nogom udario bočicu s vodom.

Nogometaši Betisa i madridskog Reala odigrali su 1-1 u utakmici 16. kola španjolskog prvenstva pred više od 50.000 gledatelja na stadionu Benito Villamarin u Sevilli.

Vodeća momčad prvenstva došla je do vodstva u 53. minuti kad je mrežu zatresao Jude Bellingham i došao do svog 12. prvenstvenog pogotka u sezoni. Aitor Ruibal je izjednačio na 1-1 u 66. minuti.

Luka Modrić je do 70. minute nosio kapetansku vrpcu, a tad ga je Carlo Ancelotti zamijenio Danijem Ceballosom.

Hrvatskom veznjaku nije bilo drago što ga trener Carlo Ancelotti mijenja. Bio je vidno ljutit prilikom izlaska iz igre pa je nogom udario bočicu s vodom.

- Ne znam što je bilo - rekao je Ancelotti nakon utakmice o tom detalju.

Komentara 7

DU
Deleted user
22:57 09.12.2023.

Znas, znas i to jako dobro ne pravi se blesav.Nije ni cudo da je Luka tako reagirao jer ga ovaj zaje....... vec duze vrijeme. Inace to nije svojstveno za Luku koji je uvijek miran i sve stoicki podnosi, to znaci da mu je tada stvarno prekipilo. Ne moze mu se zamjeriti, nije bilo nikakvog razloga da ga povuce iz igre.

Avatar razmaknica
razmaknica
05:02 10.12.2023.

Općenito život je bolest, kojom se čovjek razboli kada se rodi, netko tu bolest nekako odboluje ali nažalost za nju nema lijeka jer je smrtnost 100%.....pa gsp..Lukica mora shvatiti u svojoj glavi da je prolazan u trenutku vremena....

Avatar Retro
Retro
11:43 10.12.2023.

Luka je imao mnoge "prijatelje" koji su ga uvjeravali da je on superioran igrač i sada i da ne pomišlja o mirovini. Da ima ljude koji mu zaista žele dobro rekli bi mu da je on veliko nogometno ime, ali da ima obvezu to ime i čuvati, da ne smije otići kada ga navijači budu protjerali iz kluba i repke, već na vrhuncu. Luka je genije, Luka je čarobnjak koji je pogurno nogometnu starost za barem 3-4 sezone vrhunskoga nogometa, ali budimo realni što se tiče repke trebao je odmah nakon svjetskog reći "pozdrav svima, bilo je lijepo", a što se tiče Reala trebao je prošlo ljeto već potpisati posljednji jednogodišnji ugovor s Arapima i odraditi polu umirovljeničku sezonu, zaraditi 30-40 milijuna u jednoj sezoni i reći zbogom i klupskom nogometu. Dao je nogometu puno, nogomet je dao puno njemu. Ali nitko nije vječan, niti Pele, niti Maradona, niti Messi, niti C.Ronaldo, a bome niti Luka Modrić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije