Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV INTERA

Ancelotti: Cijela Italija navijat će za Chelsea

Carlo Ancelotti
AFP
23.02.2010.
u 18:15

Uoči prve utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka između Intera i Chelseaja u Milanu, talijanski trener londonskog sastava Carlo Ancelotti dao je zanimljivu izjavu.

– U dvoboju na San Siru cijela Italija navijat će za Chelsea. Jasno, osim navijača Intera – izjavio je Ancelotti za Il Giornale, čime je, jasno, barem malo ''bocnuo'' svog rivala, portugalskog trenera Intera Josea Mourinha, koji kod talijanskih novinara zbog svog ponašanja i odnosa prema ''sedmoj sili'' nije baš na dobru glasu, kako kod novinara, tako i kod navijača, a najviše zbog svojih komentara o rivalima i vodstvu natjecanja u Seriji A.

Mourinho i Ancelotti također nisu prijatelji, blago rečeno. Neprijateljstvo se razvio prošle sezone, u kojoj je Mourinho odrađivao svoju prvu sezonu u Interu, a Ancelotti zadnju u Milanu prije odlaska u Chelsea, klub koji je Portugalac vodio do rujna 2007. godine.

Ancelotti se osvrnuo i na Mourinhovu nedavnu izjavu o svojim nasljednicima ''koji nisu gotovo ništa osvojili u klubu sa Stamford Bridgea'', sugerirajući da bi Chelsea rezultatski bolje prošao da je njega zadržao na klupi.

- Istina je da Chelsea ništa nije osvojio nakon Mourinhova odlaska, izuzev Guusa Hiddinka koji ih je vodio do naslova u FA Cupu. Ali, nije baš ni Avram Grant loše radio svoj posao, vrlo je malo nedostajalo da Chelsea s njime na čelu osvoji Ligu prvaka – zaključio je Ancelotti.

Ključne riječi

Komentara 2

ML
mladen3x
18:42 23.02.2010.

To budes vidio na tribinama tko ce za koga navijati...

OB
-obrisani-
10:49 24.02.2010.

HEHE Mourinjo je jako iskren i ta iskrenost prerasta u prgavost. Ali obicno je u pravu i ako se bolje razmisli nikoga ne vreca samo govori istinu a aistina najvise boli vise cak i od onoga da mu opsujes mater jer je to samo fikcija a istina boli do bola. I stvarno kako je on otisao niko nista nije osvojio. Dobro Anceloti jos nije imao priliku da nesto osvoji ali vidicemo daleko je jos kraj. On je drugacije trebo odgovoriti i vidi se da ga je Mourinjo vec zbunio i postavio se iznad njega! U svakom slucaju bit ce to interesantan mec. Super abnormalno jak Chelzea i Inter koji nema toliko dobre igrac ali ima jednog takticara i fenomenalca koji zna da postavi igru i da koristi stvari koje dolaze izvan terena. Psihologija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije