Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV INTERA
Povratak na članak

Ancelotti: Cijela Italija navijat će za Chelsea

Uoči prve utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka između Intera i Chelseaja u Milanu, talijanski trener londonskog sastava Carlo Ancelotti dao je zanimljivu izjavu.

Komentari 2

ML
mladen3x
18:42 23.02.2010.

To budes vidio na tribinama tko ce za koga navijati...

VL
OB
-obrisani-
10:49 24.02.2010.

HEHE Mourinjo je jako iskren i ta iskrenost prerasta u prgavost. Ali obicno je u pravu i ako se bolje razmisli nikoga ne vreca samo govori istinu a aistina najvise boli vise cak i od onoga da mu opsujes mater jer je to samo fikcija a istina boli do bola. I stvarno kako je on otisao niko nista nije osvojio. Dobro Anceloti jos nije imao priliku da nesto osvoji ali vidicemo daleko je jos kraj. On je drugacije trebo odgovoriti i vidi se da ga je Mourinjo vec zbunio i postavio se iznad njega! U svakom slucaju bit ce to interesantan mec. Super abnormalno jak Chelzea i Inter koji nema toliko dobre igrac ali ima jednog takticara i fenomenalca koji zna da postavi igru i da koristi stvari koje dolaze izvan terena. Psihologija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.