Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priče iz kladionice

Analizirajte sve svoje promašaje, da bi ih bilo što manje

Kladionica
Patrik Macek
04.06.2010.
u 20:20

Kroz močvaru zvanu sportsko klađenje teško je proći, a pri tome ostati posve suh. To jest, na dobitku. Ali nije nemoguće.

Iako je za uspješno klađenje potrebno i određeno iskustvo, neke se spoznaje mogu i "posuditi". Pri čemu su savjeti kako igrati – a ne što (od)igrati – mnogo plodonosniji.

Ono što mi se, nakon pravila da ne smijete biti pohlepni, čini najvažnijim jest praksa da podrobno analizirate sve svoje promašaje. Zašto ste odigrali baš taj dvoboj i zašto baš taj tip? Je li vam to sugerirao netko od tzv. stručnjaka koji sve znaju? Ili vas je na to navukao netko od igrača u kladionici dok ste ispunjavali svoj listić? Ili ste možda pročitali savjet u novinama ili na internetu? Odmah donesite svoja pravila: tomu ću vjerovati, a ovomu neću.

I ako ste baš posve sami odlučili što ćete i kako odigrati, raščlamba također ima smisla. Zašto ste na svoj najvažniji bazični listić (neki ga zovu zicericom) stavili taj, a ne neki drugi par?

Jedna od pouka nakon takve raščlambe može biti ova: da pri odlučivanju o tome hoćete li odigrati ovaj ili onaj susret prednost date susretu i ishodu s većim koeficijentom. Jer, ako već morate strepiti za ishod tog dvoboja (i vašeg sraza s kladionicom), lakše će vam biti ako znate da se borite za tečaj 2 ili barem 1.60, a ne za tamo nekih tričavih 1.20 ili 1.25.

I zato: pamet u glavu i pazite što igrate. Ni promašaji ne moraju biti nešto grozno ako iz njih nešto naučite. I ako sljedeći put ne ponovite pogrešku.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
09:17 05.06.2010.

Mi 1x, x2 a oni X5, X6

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije