Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Parizu počinje dvoransko ep

Ana Šimić: Medalja? Je li to neka dobra šala

\'21.02.2010.,Split - 3. Medjunarodni skakacki miting u Spaladium Areni.Ana Simic  Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL\'
Miranda Cikotic/PIXSELL
04.03.2011.
u 11:39

- Kvalifikacije skoka u vis bit će u subotu u devet ujutro, što znači da ću se morati ustati u šest. Nadam se da neću zaspati i prespavati ih - rekla je Ana Šimić

U Parizu danas počinje Europsko dvoransko atletsko prvenstvo. Nažalost, nema Blanke Vlašić, koja, doduše, u karijeri nikad nije osvojila medalju na europskom dvoranskom prvenstvu. Na svom prvom dvoranskom EP-u bila je deseta, pa je bila četvrta i prije dvije godine u Torinu peta.

– Nema Blanke, ali ima mene – rekla je Ana Šimić koja je u Pariz došla sa šestim rezultatom (1,92 m).

– To mi je drugo veliko natjecanje. Lani na Europskom prvenstvu u Barceloni, na otvorenom, nisam uspjela ući u finale. Ovdje u Parizu to mi je osnovni cilj. Norma će biti 1,85 ili 1,86 metara, što mogu preskočiti. Napokon je na nekom velikom natjecanju sa mnom i moj trener Edo Josipović i to će mi puno značiti – rekla je Ana.

Kvalifikacije visa su u subotu od 9 sati.

– Joj, morat ću se ustati u šest. Nadam se da neću zaspati – istaknula je Ana.

Može li Ana nadmašiti Blanku na dvoranskim prvenstvima Europe i osvojiti medalju?

– Ha-ha. To zvuči kao dobra šala. Bilo bi to odlično, ali ima puno visašica s boljim rezultatima od mene. Favoritkinje su Talijanka Di Martino i Ruskinja Skolina. Tu su još Ruskinja Kučina, koja je Blanki preotela svjetski juniorski rekord, te Španjolka Beitia. Meni je finale sasvim u redu, a dalje, tko zna – rekla je Ana.

Uz Anu, naš je glavni adut za finale, pa možda i medalju, kuglač Nedžad Mulabegović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije