Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Campagna u Gružu

'Nisam umoran od Hrvata nego od poraza'

Alessandro Campagna
Foto: Marko Prpić/Pixsell
01.12.2015.
u 09:40

– Čeka nas vaterpolski spektakl. Sastaju se dvije vrhunske reprezentacije – kazao je pomoćnik izbornika Ivan Asić.

Jedno od najvećih rivalstava u vaterpolskom svijetu svakako je ono između Hrvata i Talijana. Primjerice, odlučivali su o olimpijskom zlatu u Londonu, no bilo je još velikih bitaka.

Novi sraz jadranskih susjeda dogodit će se danas u 18 sati u Dubrovniku (Arenasport 1) u sklopu trećeg kola Svjetske lige.

– Čeka nas vaterpolski spektakl. Sastaju se dvije vrhunske reprezentacije. Znamo snagu talijanske vrste, ali mi smo olimpijski pobjednici i svjetski doprvaci i moramo čuvati renome – kazao je pomoćnik izbornika Ivan Asić, koji je na konferenciji za novinare preuzeo ulogu izbornika Ivice Tucaka. Zbog smrti oca, Tucak je privremeno napustio pripreme reprezentacije u Gružu i vratio se u Šibenik, ali na utakmici će voditi našu momčad.

Ovo je već peti okršaj hrvatskih i talijanskih vaterpolista u samo pola godine (uz četiri pobjede naših), pa su talijanskog izbornika Alessandra Campagnu pitali je li umoran od Hrvata.

– Nisam umoran od utakmica nego od poraza. No, uvijek postoji nada da će se taj trend preokrenuti. Možda ovdje u Gružu.

>>'Dva srebra solidan su rezultat, ali imamo kapacitet za nešto više'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije