Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVAGEOVA NAJVEĆA BORBA

Alen Babić borit će se protiv bivšeg svjetskog prvaka!

Sandra Simunovic/PIXSELL
21.09.2021.
u 14:05

Danas Browne prema BoxRecu drži 69. mjesto u teškoj kategoriji, a posljednji meč održao je u travnju ove godine kada ga je u prvoj rundi pobijedio Paul Gallen

Alen Babić dogovorio je najveću borbu u svojoj profesionalnoj karijeri. Hrvatski boksač 30. listopada u londonskoj O2 Areni snage će odmjeriti  s Lucasom “Big Daddyjem” Browneom (29-3-0, 25 KO). Njih dvojica nastupat će na Matchroomovoj priredbi koju će predvoditi borba između Dilliana Whytea i Otta Wallina.

Babić je dosad imao osam borbi i iz svih je izašao kao pobjednik (sve nokautom), ali ovo će mu ipak biti najveći ispit. Iako Browne ima 42 godine, riječ je o ozbiljnom borcu koji se 2016. godine borio za naslov prvaka svijeta po WBA verziji. Štoviše, u toj je borbi pobijedio Ruslana Čagajeva, ali mu je titula kasnije oduzeta zbog pada na dopinškom testu. Danas Browne prema BoxRecu drži 69. mjesto u teškoj kategoriji, a posljednji meč imao je u travnju ove godine kada ga je u prvoj rundi pobijedio Paul Gallen.

Ključne riječi

Komentara 3

AM
Ameise
15:08 21.09.2021.

Sad ne smeta sto je ovaj star i visoko na ljestvici 😂😂😂 Grohotom se smijem Babicevim rijecima i ponašanju 😂😂😂

RE
Regica
14:36 21.09.2021.

Sad se ovaj bori sa starcem I narkomanom..kaj sad savage??

ZV
Zvonimir0987
14:46 21.09.2021.

GO SAVAGE GO !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije