Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACO PETROVIĆ:

Suci su nas oštetili, trebali su priznati tricu za produžetak

Cibona - Crvena zvezda
Goran Stanzl/PIXSELL
17.03.2016.
u 08:05

Cibonin trener Mulaomerović već se na terenu požalio sucima oko te odluke, no oni su ostali živjeti sa svojom pogreškom.

U sibirskom Krasnojarsku, košarkaši Cibone domaćem Jeniseju nisu uspjeli oteti prednost domaćeg terena. Nakon dramatične završnice, izgubili su 94:92, a i izgubili su i Nika Slavicu (luksacija prsta na ruci) pa bi u uzvratu u Zagrebu, sljedeće srijede, moglo biti puno teže.

Sjajnu napadačku utakmicu odigrao je 19-godišnji Ante Žižić (28 koševa, 9 skokova) no dogodilo se da je baš on bio taj koji je kod 88:88 faulirao najboljeg domaćeg igrača Taylora (29 koševa) za koš i bacanje. Prije toga, dirao je loptu na obruču koja se nećkala, a na koncu je to bio auto-koš.

Cibonin šuter Florence (17 koševa) pogodio je svoju petu tricu za 91:91, no onda je James (20 ) ostao sam i zabio za 94:91. U preostale tri sekunde Joksimović je uspio uputiti šut iz velike daljine, malo iza centra, čak je i pogodio, no suci su svirali prekršaj za dva, a ne tricu i bacanje.

- Oštećeni smo, suci su pogriješili, no kako u ovom natjecanju oni nemaju instant-replay nisu se imali gdje uvjeriti da je Joksimoviću trebalo priznati tricu i dati mu još i slobodno bacanje koje nam je moglo donijeti pobjedu - kazao je Cibonin izvršni dopredsjednik Aco Petrović.

Cibonin trener Mulaomerović već se na terenu požalio sucima oko te odluke, no oni su ostali živjeti sa svojom pogreškom.

- Premda nismo imali dovoljno koncentracije da završimo ovu utakmicu, ne mogu zamjeriti svojim dečkima ovaj poraz. Igrali smo iznenađujuće dobro, osobito u drugom poluvremenu. Zbog ovakvih trenutaka volim košarku - kazao je Mula.

>> Cibona u dramatičnoj završnici ispustila pobjedu u Krasnojarsku

Komentara 2

Avatar links
links
21:05 17.03.2016.

nemoguće da sa Aca žali na sudjenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije