Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE SP-A

Aleksandar Đorđević: Brazilci su jaki, ali ih se ne bojimo

Brazil košarka
Foto: FIBA
10.09.2014.
u 11:10

Srbi su s Brazilom već igrali na SP-u i izgubili (81:73). No, njihov izbornik nada se da će ovo biti drukčija utakmica.

Danas ćemo saznati preostala dva polufinalista Svjetskog košarkaškog prvenstva. U Španjolskoj se sastaju Srbija i Brazil (17:00) te Francuska i Španjolska (22:00).

Srbi su s Brazilom već igrali na SP-u i izgubili (81:73). No, njihov izbornik nada se da će ovo biti drukčija utakmica.

– Brazilci su došli po medalju. Jaki su na svim pozicijama, imaju NBA igrače. No, mi se nemamo čega bojati. Pokušat ćemo pružiti našu najbolju igru – rekao je Aleksandar Đorđević.

Španjolska i Francuska također su bile u istoj skupini, a domaćini turnira slavili su sa 88:64. Furija je večeras favorit za polufinale, a svi očekuju da će se za zlato boriti sa SAD-om.

– Katkada u skupini ne odigrate najbolje što možete jer je natjecanje dugo. Siguran sam da Francuzi imaju mnogo toga za pokazati i moramo biti spremni na to – rekao je španjolski reprezentativac Rudy Fernandez.

>> Amerikanci se poigrali sa Slovencima i pobijedili 43 poena razlike

Komentara 8

BG
BG
13:16 10.09.2014.

Srbija je uvek favorit

MI
milosobilic
19:38 10.09.2014.

Zasto Cuti teee? .... ... ...

OK
okucanac
19:38 10.09.2014.

koja rasturacina brazila,TO SRBIIIIIIIIIII.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije