Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PALERMU

Albanski huligani prekinuli utakmicu s Italijom!

Italija - Albanija
Foto: Reuters
1/7
24.03.2017.
u 23:15

Kapetan albanske reprezentacije Ansi Agolli s razglasa je molio navijače da prestanu pa je utakmica nastavljena nakon nekoliko minuta prekida.

Italija je u kvalifikacijama za SP u Palermu svladala Albaniju s 2:0, a susret su nažalost obilježili i neredi navijača.

Albanski navijači u 57. minuti su bacali baklje i dimne bombe pa je slovenski sudac Vinčić povukao igrače s terena. Kapetan reprezentacije Ansi Agolli s razglasa je molio navijače da prestanu pa je utakmica nastavljena nakon nekoliko minuta prekida.

Golove za Italiju zabili su De Rossi (12.) i Immobile (71.), a vratar Gianluigi Buffon odigrao je 1000. utakmicu u karijeri.

Italija je ovom pobjedom ostala na vrhu skupine sa Španjolskom. Obje reprezentacije imaju po 13 bodova.

>> Čačić: Ovo mi je velika satisfakcija, ali moramo paziti da se ne poskliznemo

Rezultati by SofaScore

Komentara 8

PR
prdovan
23:53 24.03.2017.

Odmah su Talijani usporedili albanske sa hrvatskim huliganima koji su iste takve nerede radili u Italiji.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:42 24.03.2017.

talijani namjerno puste huligane da unesu sto hoce i rade nerede...tako su i sa nama i sa srbijom napravili...nakraju profitiraju

HU
Huber
07:51 25.03.2017.

Šipci postali huligani hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije