Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAPITALAC!

Ako se ovaj transfer ostvari, Hajduk bi riješio mnoge financijske probleme!

Tino Sven Sušić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
30.12.2014.
u 18:56

Bijelima se konstantno zamjera da prodaju nogometaše za "kikiriki", ali oko pet milijuna eura za Sušića to mijenja

Veznjak Hajduka Tino Sven Sušić (22) najvjerojatnije će karijeru nastaviti u milanskom Interu, ali ono što je za Hajduk iznimno značajno jest da bi mogao zaraditi između 4,5 ili pet milijuna eura!

Uz to, BiH reprezentativac ostao bi u Hajduku sve do ljeta i tek nakon toga prešao u slavni talijanski klub, gdje trenutno s ovih prostora igraju Samir Handanović, Mateo Kovačić, Nemanja Vidić, Zdravko Kuzmanović i Rene Krhin. Uzevši to u obzir, Sušić će se lako uklopiti.

Talijanski mediji pišu da se sve ovo krenulo realizirati jer je Sušić bio velika želja trenera Intera Roberta Mancinija, koji je želio pobijediti u utrci sa Sevillom i Bordeauxom, klubovima koji su također pokazali interes za Hajdukova veznjaka.

Ne treba smetnuti s uma ni da se o Sušiću brine Miki Rapaić, osoba s mnogo veza, poznanstava i prijatelja u Italiji. Uostalom, Miki je već dogovorio prelazak svog sina Borisa (17) u mlađe uzraste Intera.

Inače, Sušić je za reprezentaciju BiH odigrao sedam utakmica, a u Hajduku je od 2012. odigrao 62 utakmice i postigao sedam pogodaka.

>> Tino Sušić: Stric Safet prezadovoljan je mojom igrom

Komentara 30

MA
MagnusJohnson
19:52 30.12.2014.

5 milijuna eura samo u snovima....za Sušića...hahahah...kako da ne.....neka dobiju barem miliju da konačno plate te režije koje im komunjare na vlasti dozvoljavaju.

Avatar StudentZG
StudentZG
20:00 30.12.2014.

Ne budite smiješni...

MA
MagnusJohnson
23:19 30.12.2014.

Ajde fantazirajmo malo, da stvarno Sušić bude prodan za 5 milijuna eura, kako bi se novac raspodijelio. 60-40 posto u korist igrača, ostaje 2 milijuna Hajduku...500 tisuća eura ide Andabaku za kamatu, Brbiću 200 tisuća eura provizije što osigurava kamatu Andabaki, po 100 tisuća eura svakom članu Nadzornog odbora, ako se ne varam ima ih pet, ostaje 800 tisuća eura...300 tisuća eura Torcidi u svrhu plaće za napade na HNS, 500 tisuća eura SDP-u za pomaganje u rušenju HNS-a i kao provizija što osiguravaju da Hajduk više nikada neće morati platiti režije i kredite jer su iznad zakona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije