Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOurinho

'Ako je Balotelli milanist, onda je Pato interist'

Jose Mourinho
AFP
19.11.2009.
u 21:44

Portugalski stručnjak na klupi četverostrukog uzastopnog talijanskog prvaka Intera Jose Mourinho svako malo daje osebujne komentare na novinarske upite.

Tako je Mourinho u nedavnom intervjuu za klupsku televiziju komentirao nedavnu izjavu Interovog napadača Marija Balotellija, koji je u utorak u posjetu Institutu Don Gnocchi, dok je potpisivao autograme okupljenoj djeci, na pitanje jednog malog obožavatelja za koga navija odgovorio: “Za Milan!”.

Priča se proširila talijanskom javnošću, pa tako Mourinho nije mogao izbjeći komentar.

- Ako Balotelli navija za Milan, onda je Pato (Alexandre, napadač Milana, op.a.) interist...(smijeh). Sve šale na stranu, ne mislim da je Mario odgovoran što su se ovakve priče proširile, a cijelu bih stvar nazvao naivnom.

Portugalac je upitan i misli li da Inter ove sezone može ponoviti prošlosezonski podvig Barcelone i osvojiti trostruku krunu (prvenstvo, Kup i Ligu prvaka).

- Da bi se osvojila Serija A, Kup i Ligu prvaka potrebna je sreća. Također je potrebna apsolutno fantastična momčad i apsolutno sjajna sezona. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije