Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lovu na zvijezdu plavih

Ajax želi Olma, nije isključeno da će ponuditi i više od 30 milijuna eura

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
15.08.2019.
u 09:01

Kopljanici su plavima ponudili 22 milijuna eura uz 40 posto od idućeg transfera, piše Mundo Deportivo.  No hrvatski prvak ne želi Olma pustiti ispod 35 milijuna eura

Za Dinamovu zvijezdu Danija Olma zainteresirano je mnogo klubova. U srijedu je za mladog Španjolca ponudu poslao Ajax.

Kopljanici su plavima ponudili 22 milijuna eura uz 40 posto od idućeg transfera, piše Mundo Deportivo.  No hrvatski prvak ne želi Olma pustiti ispod 35 milijuna eura.

>> Pogledajte što je Dinamov trener Nenad Bjelica rekao nakon trijumfa u Budimpešti

Nogometni stručnjaci u Voetbalpraatu, nizozemskom nogometnom podcastu pod pokroviteljstvom FOX-a, razgovarali su o mogućem novom Ajaxovom pojačanju. Dotakli su se i visine odštete koju Dinamo traži za svoju zvijezdu.

'Napusti li Donny van de Beek momčad, Ajax želi pojačati veznu liniju, a kao zamjenu želi dovesti Danija Olma iz Dinama', istaknuto je u uvodu.

- Nije vjerojatno da će Ajax za Španjolca platiti iznos koji Dinamo traži, ali neku ponudu od 30 milijuna eura u skorijoj budućnosti ne treba isključiti. Sve je otvoreno - rekao je sportski analitičar Mark van Rijswijk.

Ponuda za Danija Olma od 30 milijuna eura nije isključena, ističe naslov FOX Sportsa, te podvlači kako bi najbolji igrač Dinama sjajno popunio prazninu eventualnim odlaskom Van de Beeka.

Dani Olmo
1/13
Ključne riječi

Komentara 9

SU
sudrana
09:09 15.08.2019.

ako dinamo proše u skupinu lige prvaka i tamo ne bude kanta za napucavanje i ako olma pozovu u prvu reprezentaciju španjolske 10 klubova će čekati na red da ga kupe za 50 m eura u kešu...

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:23 15.08.2019.

Mene zeli Maja Suput. Nije iskljuceno da nas sutra udari meteor velicine Afrike

KA
Kakroun
09:49 15.08.2019.

Koliko se neMamicevih nogometaša iz hrvatskih klubova prodalo za preko 10 mill€ ? Kada je neki drugi klub u Hr prodao nogometaša za neku značajniju cifru? Koliko nogometaša iz drugih Hr klubova standardno igra u Hr reprezentaciji i da too zaslužuju ( ne računajte one koji se ubace u repku iz razloga da se udovolji svjma).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije