Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lovu na zvijezdu plavih
Povratak na članak

Ajax želi Olma, nije isključeno da će ponuditi i više od 30 milijuna eura

Kopljanici su plavima ponudili 22 milijuna eura uz 40 posto od idućeg transfera, piše Mundo Deportivo.  No hrvatski prvak ne želi Olma pustiti ispod 35 milijuna eura

Komentari 9

SU
sudrana
09:09 15.08.2019.

ako dinamo proše u skupinu lige prvaka i tamo ne bude kanta za napucavanje i ako olma pozovu u prvu reprezentaciju španjolske 10 klubova će čekati na red da ga kupe za 50 m eura u kešu...

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:23 15.08.2019.

Mene zeli Maja Suput. Nije iskljuceno da nas sutra udari meteor velicine Afrike

VL
KA
Kakroun
09:49 15.08.2019.

Koliko se neMamicevih nogometaša iz hrvatskih klubova prodalo za preko 10 mill€ ? Kada je neki drugi klub u Hr prodao nogometaša za neku značajniju cifru? Koliko nogometaša iz drugih Hr klubova standardno igra u Hr reprezentaciji i da too zaslužuju ( ne računajte one koji se ubace u repku iz razloga da se udovolji svjma).

VL
MC
McCroat
21:41 16.08.2019.

Igrač vrijedi onoliko koliko je najveca mu ponuda Ajax jedini bio konkretan zasad. Lupetanja o 50 miliona su gluposti To za mladog igraca iz lige ranga Hrvatska,Češka,Danska i slicnih jako puno ....nece niko riskiratii Da je igrao za Ajax,Benficu ,Portoo ili Sevillu cak i onda tesko ako nisu klubovi tipa Barce,Citya,Reala,PSG-a Ponavljam mlad je igrac iz lige gdi nema teskih tekmi (Dinamo nema rivale tipa PSV,Feyenoord,Twente ili Sporting,Porto,Braga) Decko je odličan i Dinamo bu zvuko maksimum ali zakoni su takvi....milijarderski klubovi nemaju interes za njega A klubovi tipa Ajaxa ili recimo Valencie ne usude se dat toliku lovu . Moze ostati ali sto ce mu biti u glavi ili moze otici u Ajax i da Dinamo dobro ispregovara sljedeci transfer Da ce Dinamo pregovarat sa Barcom,Realom,Cityem,PSG-om, tesko....to postaje svijet za sebe sve se mijenja stvaraju se rangovi u Europi ko sa kom moze trgovati uzeti lovu i pregovarati.

VL
Avatar MRP
MRP
09:42 15.08.2019.

U Likvi -što se odlučio za kraj karijere!?

VL
GV
golub Vaso
11:22 15.08.2019.

Židovi neće ponuditi koliko vrijedi, a to je 50.

VL
DU
Deleted user
11:02 16.08.2019.

Znači 35 mil.€ košta npr.ona velebna Fardijeva arena u Budimšešti ljudi!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.