Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest nogometaša

'Kad sam se probudio, braća su mi pod grlo stavila nož!'

Emmanuel Adebayor
Foto: Facebook
21.05.2015.
u 10:56

Adebayor je otkrio kako je zbog svih teškoća s obitelji pomišljao i na samoubojstvo

Emmanuel Adebayor, kako je prije i najavio, objavio je na svom Facebook profilu i treći dio ispovijesti o teškoćama u vlastitoj obitelji.

Napadač Tottenhama dosad je posebno ocrnio svog mlađeg brata Rotimija istaknuvši kako je on ukrao dresove pokojnog kamerunskog reprezentativca Marca-Viviena Foea te potpisani dres Zinedinea Zidanea iz Real Madrida i prodao ih.

U trećem dijelu ispovijesti pisao je najviše o ostaloj dvojici braće, Koli i pokojnom Peteru.

– Stalno sam im slao novac i prije, a kad su jednom prilikom došli kod mene u Monaco, tražili su da im dam novac za otvaranje autopraonice. Rekao sam da može, ali neka se strpe do sljedeće plaće. Zatim sam jedan dan stigao kući s treninga te sam malo prilegao kako bih se odmorio, a kada sam se probudio, osjetio sam kako mi je pod grlo stavljen nož! Urlali su na mene i govorili kako im tratim vrijeme. U tom sam trenutku rekao: "Zar ne postoji način da ovo drukčije riješimo? Ako je ovo jedino rješenje, onda me ubijte sad i uzmite novac!" Tek nakon toga su se povukli. Poslije sam nekako uspio pobjeći iz kuće te sam morao zvati policiju. Na kraju, morao sam zvati policiju kako bih se uopće mogao vratiti kući – ispričao je Adebayor i dodao da ga je Koli optužio za Peterovu smrt 2013. uz tvrdnje da mu nije dovoljno pomogao.

Još je otkrio kako je zbog svih teškoća s obitelji pomišljao i na samoubojstvo.

>>Adebayor: Brat mi je ukrao i prodao Zidaneov dres

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije