Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo iz pritvora

Fišer dao ostavku na mjesto direktora Varaždinskih vijesti

'03.05.2011., Ulica brace Radic, Varazdin, Optuzeni za aferu Varazdinske vijesti Davor Masic, Ernest Fiser i Svebor Fischer privedeni su pred istraznog suca  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
27.05.2011.
u 13:04

Već u ponedjeljak Nadzorni odbor trebao bi izabrati vršitelja dužnosti direktora

Direktor i glavni urednik Varaždinskih vijesti Ernest Fišer, koji je u pritvoru zbog raznih kaznenih djela, podnio je ostavku na direktorsko mjesto u tom tjedniku. Vijest nije želio potvrditi član Nadzornog odbora Tomislav Bogović.

- Ne mogu ništa službeno reći. Njegova odvjetnica ima punomoć, no budući da još nije sve provedeno u sudskom registru, ne mogu ništa potvrditi - kazao je Bogović.

Rječitiji od njega bio je zamjenik gradonačelnik Slobodan Mikac, koji je predstavljao grad na skupu dioničara Varaždinskih vijesti. Kazao je kako je Fišerova pismena ostavka pročitana na skupu dioničara, a oni su je prihvatili. Već u ponedjeljak Nadzorni odbor trebao bi izabrati vršitelja dužnosti direktora. Kandidate će, kaže Mikac, predložiti dioničari, a prednost će imati zaposlenici tvrtke. Osim Fišera, potvrdio je Mikac, i prokuristica Jasmina Kutnjak rekla je da želi odstupiti sa svoje dužnosti, navodno zbog sukoba koji je imala s jednom zaposlenicom koja je nedavno na sudu dala iskaz u istrazi vezanoj uz Varaždinske vijesti.

Komentara 2

KR
krka
13:38 28.05.2011.

Bogoviću, pitam te kao čovjeka i predsjednika Nadzornoga odbora Var. vijesti naravno, kaj ste čekali do sada da niste maknuli krim mrcinu sa mjesta prvoga čovjeka tjednika? Znaš zakaj?- zato ker si smeće i pijun kosmate nakaze i vjerno držiš kriminalnu lojtru gadavima pošto i sam imaš debele koristi i mastiš si brk u kanalizacijskom dnu zvanime gradsko poglavarstvo grada Varaždina! U čitavoj rečenici ispred napisanoj, jedino štovanja je vrijedno ime=Varaždin=, a novu vlast ćemo dobiti na izborima di bu tvoja i ekipa kosmate gadure dobila 1% glasova. S vama i ekipom k vragu bu otišel i Patafta,Toto, Brumen, Ceasrec od komore, Bakulić, Kukec...svi kumeki, pajdaši i ostalo smeće koje zagađuje ljudski rod i naomalan život građana Varaždina! Varaždin, definitivno zavređuje bolju i pošteniju upravu!

Avatar nekakav
nekakav
16:57 31.05.2011.

ja bih pokrenuo pitanje tko je i zašto zaustavio trgovanje i prodaju dionica tog lista pred koju godinu... kome je to išlo u korist, kome nije... prelako se prešlo preko toga. da je varaždinac imao pravog gazdu, imao bi i težinu. ovako je postao režimsko piskaralo. pogledajte brojeve kad su čačića zmenili, pa zasjeo nakratko sabati... u tri broja totalni obrat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije