Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Zvijezda 'Pepperminta' vratila se u svijet izlazaka

Foto: PA/Pixsell
1/5
12.10.2018.
u 20:53

Jennifer Garner nije imala izbora nego biti strpljiva jer je njen bivši suprug Ben Affleck trebao završiti svoj program u klinici za rehabilitalizaciju od alkohola.

Nakon konačne finalizacije razvoda od Ben Afflecka, Jennifer Garner je odlučila nastaviti s društvenim životom.

- Jen je željela krenuti dalje i sad kad je proces rastave konačno gotov, može to učiniti. Nije imala izbora nego biti strpljiva jer je Ben trebao završiti svoj program u klinici za rehabilitalizaciju od alkohola.,rekao je izvor People Magazineu i dodao kako Jennifer ne želi ostati sama do kraja života te je otvorena po pitanju izlazaka.

- Izlazi, ali još se ništa ozbiljnije nije dogodilo. Kao i inače, fokusirana je na posao i djecu.

Trenutno je zauzeta promocijom akcijskog filma "Peppermint" gdje glumi glavnu ulogu i brigom za djecu koju ima iz braka s Afflecom: Violet (12), Seraphina, (9), i šestogodišnjeg Samuela.

- Jen je odlično, potvrdio je izvor i dodao kako se osjaća sretnom jer ima podršku brojnih prijatelja.

Garner i Affleck su se ovaj tjedan našli u njezinoj kući u Los Angelesu kako bi finalizirali razvod tri godine nakon što su počeli živjeti odvojeno. Oboje su na petosatnoj raspravi imali pratnju odvjetnika.

Pogledajte koji poznati parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije