Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rehabilitaciji

Jennifer Bena odvela na odvikavanje uz odvjetnika i Bibliju

Ben Aflleck i Jennifer Garner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
24.08.2018.
u 15:45

Nakon prekida vratio se svom poroku, alkoholu, i partijao do iznemoglosti, a onda je Jennifer uzela stvar u svoje ruke.

Nakon prekida s 22-godišnjom manekenkom Shaunom Sexon koja ga je navela na stare poroke, 45-godišnji glumac Ben Affleck ponovno je posrnuo i vratio se na rehabilitaciju.

Uz njega je, kao i obično, bivša supruga Jennifer Garner koja je i ovaj put uzela stvar u svoje ruke i odvela ga na rehabilitaciju. Garner je stigla po bivšeg supruga u njegov dom na Beverly Hillsu, zamolila okupljene novinare za razumijevanje naglasivši da je situacija ionako već dovoljno teška i odvela Bena u centar, a na intervenciju je stigla s odvjetnikom i Biblijom.

– Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu...

Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu – mojoj Jen – koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju – rekao je prije otprilike godinu dana.

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar krpice66
krpice66
17:38 24.08.2018.

to je prava žena za tebe.....

AU
austrougarskigeneral
10:06 25.08.2018.

nisu više skupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije