Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMIR SAHITI

VIDEO Snimka puna zagrljaja i poljubaca: Zvijezda Hajduka i njegova djevojka objavili sretnu vijest

Emir i Kim
Foto: Instagram
1/11
22.02.2024.
u 08:32

Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja

Krilni napadač Hajduka, 25-godišnji Kosovar Emir Sahiti postat će tata. Emir i njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg na Instagramu su videom objavili da očekuju prinovu. 

"Life got a little sweeter…" (život je postao malo slađi) stoji u opisu videa.

Sretna Kim pokazuje snimku ultrazvuka, a razmjenjuje zagrljaje i poljupce uz dječje rekvizite poput plišanog zeke i dječjih papučica. Video pogledajte OVDJE

Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja.

VEZANI ČLANCI: 

No zato Emir često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije i ne krije koliko je zaljubljen. S Kim često i putuje po europskim destinacijama, o čemu redovito obavještava pratitelje na društvenim mrežama. 

"Split je odličan grad, neće se moji Šibenčani naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu i zajedno smo već dvije godine. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu", kazao je Emir 2021. za Slobodnu Dalmaciju.

VIDEO: Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
19:29 22.02.2024.

Ako dite bude muško nek se zove Duje. A žensko dite Bepina.

Avatar rubinet
rubinet
19:19 22.02.2024.

Najlipji splitski par Emir Sahiti i Kim van den Berg .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije