Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različita mišljenja

Žustra rasprava Vlatke Pokos i Dalibora Matanića: Ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije

Foto: Pixsell kolaž
1/8
22.08.2022.
u 10:05

Hrvatski redatelj Dalibor Matanić na svom je Instagramu objavio fotografiju finske premijerke i napisao: Carica. Ispod objave se započela žustra rasprava koju je potaknu komentar Vlatke Pokos.

Prošli tjedan na internetu su osvanule video snimke s privatne zabave na kojoj je bila i finska premijerka Senna Marin (36) koja se zajedno s prijateljima zabavljala, pjevala i plesala. Ubrzo nakon toga objavljena je i snimka iz jednog kluba gdje je Marin plesala s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Zbog ovih snimki finska premijerka se našla na meti kritike, a nakon što su snimke objavljene Marin je rekla: "Da, istina je, udana sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno." Hrvatski redatelj Dalibor Matanić na svom je Instagramu objavio fotografiju finske premijerke i napisao: Carica. Ispod objave se započela žustra rasprava koju je potaknu komentar Vlatke Pokos. 

 

 

- Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka. - napisala je Pokos, a Matanić je uzvratio: upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na “frajere” i “ribe”. 
Vlatka je odgovorila Mataniću: Ne bi mi se svidjelo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno. Matanić je na to samo napisao: Meni je sve genijalno što nije Kolinda.

VIDEO Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

 

Komentara 27

DL
Dvanaest__legija
10:31 22.08.2022.

Ono kad se ljevičarski ekstremisti svađaju koja razina razvrata i sodomije je kome i kada dopuštena. Neprocjenjivo!

TT
tik tak
10:46 22.08.2022.

Ovaj Matanić je teška ljiga...Misli da je napredan zato što podržava ovu razvratnicu...Mataniću pusti svoju ženu u klub da ljubi i sjedi u krilu drugih muškaraca ili si siguran da je nitko drugi ne bi poželio...

BJ
bjmaro
10:50 22.08.2022.

I veli Matanić carica. Kad su se sjetim nekažnjenog iživljavanja hrvatskom predsjednicom, s ova je carica.. Očito da smo mi kmetovi koji financiramo ovakve redatelje. Hrvatski film uglavnom nitko ne gleda osim bliže obitelji redatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije