Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije kriv

Žrtve u šoku: Odbačene sve optužbe protiv slavnog redatelja!

Luc Besson
Foto: REUTERS
1/3
26.02.2019.
u 21:15

Francusko tužiteljstvo izjavilo je da su optužbe odbačene jer policijska istraga nije polučila dokaze o prekršaju.

Sud u Parizu je odbacio optužbe za silovanje protiv francuskog redatelja Luc Bessona zbog manjka dokaza nakon devetomjesečne istrage, potvrdio je Variety.

Preliminarna istraga započela je u svibnju prošle godine, nakon što je dansko-belgijska glumica Sand Van Roy optužila redatelja za silovanje u hotelskoj sobi u Parizu. Francusko tužiteljstvo izjavilo je da su optužbe odbačene jer policijska istraga nije polučila dokaze o prekršaju. Tijekom devet mjeseci, Bessona je ispitala policija u listopadu te je prozvan pred Van Roy, kao dio istrage u prosincu 2018. godine.

Osim Van Roy, osam drugih žena - glumica, dvije bivše asistentice, dvije redateljice, dvije studentice te bivši model i glumica u usponu Karine Isambert - istupile su s optužbama o Bessonovom seksualnom uznemiravanju i napadima na francuskoj istraživačkoj web stranici Mediapart.

To je uključilo i holivudsku glumicu u 40-ima koja je napisala pismo francuskom tužitelju 13. veljače kako bi prijavila napad iz ranih 2000-ih godina. Njezin identitet nije otkriven javnosti, a u pismu tvrdi da ju je “zaskočio kao medvjeda” i da je jedva uspjela pobjeći pužeći iz sobe.

Isambert je jedina žena uz Van Roy koja je službeno progovorila o tome, a jedino je Van Roy podnijela tužbu. Njezini glasnogovornici su nakon presude rekli kako ona ne želi ništa komentirati, jer je u šoku.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

 

 

Komentara 2

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
22:49 26.02.2019.

Slavni redatelju imaš sreće što nisi svećenik.

OK
okvals54
21:41 26.02.2019.

Ovi Francuzi ugledali se Nas Vrhovni Sud,kad su u pitanju Srpski ratni zlocinci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije