Naslovnica Showbiz Estrada

Naša pjevačica odvažila se na veliku promjenu: 'Živjet ću u kući od gline i slame'

U prirodi pokraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom.
25. veljače 2019. u 11:46 83 komentara 90371 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/2

Ivana Banfić svoje je snove pretočila u stvarnost. Dance zvijezda 90-ih prije 11 godina prvi je put posjetila Indiju koja ju je očarala na prvu. Tamošnji način života svidio se Banfić koja je dašak Indije donijela i u Hrvatsku.

novi projekt Perike, kostimi i plesni stand-up: I Bee se vraća - u disko!

U prirodi kraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom. Svojom malom oazom mira napravljenom od isključivo prirodnih materijala Ivana se pohvalila na Instagramu.

wow Zavidna figura: Evo kako Ivana Banfić izgleda u badiću!

– Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: "Ma daj, moš si mislit!" Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi pokraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – napisala je pjevačica i pozvala svoje pratitelje da podijele s njom svoja slična iskustva. 

Brojni obožavatelji Ivani su u komentarima uputili riječi pohvale. – Život je savršen kad je skroman i jednostavan i kad živimo u skladu s prirodom. Mnogi ljudi to ne doživljavaju i bez obzira na materijalno što imaju i bez obzira tko su, nažalost su frustrirani i nezadovoljni. Svaka čast, Ivana, to je život i prava stvar, uživaj u životu i sve najbolje... – samo je jedan od komentara ispod fotografije. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu