Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
daleko od luksuza

Naša pjevačica odvažila se na veliku promjenu: 'Živjet ću u kući od gline i slame'

Foto: Instagram
25.02.2019.
u 11:46

U prirodi pokraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom.

Ivana Banfić svoje je snove pretočila u stvarnost. Dance zvijezda 90-ih prije 11 godina prvi je put posjetila Indiju koja ju je očarala na prvu. Tamošnji način života svidio se Banfić koja je dašak Indije donijela i u Hrvatsku.

U prirodi kraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom. Svojom malom oazom mira napravljenom od isključivo prirodnih materijala Ivana se pohvalila na Instagramu.

– Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: "Ma daj, moš si mislit!" Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi pokraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – napisala je pjevačica i pozvala svoje pratitelje da podijele s njom svoja slična iskustva. 

Brojni obožavatelji Ivani su u komentarima uputili riječi pohvale. – Život je savršen kad je skroman i jednostavan i kad živimo u skladu s prirodom. Mnogi ljudi to ne doživljavaju i bez obzira na materijalno što imaju i bez obzira tko su, nažalost su frustrirani i nezadovoljni. Svaka čast, Ivana, to je život i prava stvar, uživaj u životu i sve najbolje... – samo je jedan od komentara ispod fotografije. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
12:26 25.02.2019.

Pokondirene Hrvatice odu jednom na Istok i odmah postanu gurui i šamanke snobovima javne scene u Hrvata.

ZB
Zoki-Bijela
12:09 25.02.2019.

Nikada nije kasno za poluditi..

ST
stefj
12:08 25.02.2019.

Jadno dijete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije