Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA VIJEST

Zrinka Cvitešić pohvalila se novim uspjehom: glumi uz bok oskarovcu

Zrinka Cvitešić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
12.02.2021.
u 19:56

Zrinka je i sama na Instagramu najavila novi projekt, objavivši fotografiju pokraj koje je napisala : "Gledam u novi projekt", a uz to i hashtagove "povratak prvoj ljubavi" i "Amazon".

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić bilježi novi uspjeh u Americi. Kako su objavili u Amazonu , Zrinka će glumiti u njihovoj novoj seriji "The Power", uz oskarovca Tima Robinsa, Leslie Mann, Johna Leguizame, Eddieja Marsona i Roba Delaneyja.

Zrinka je i sama na Instagramu najavila novi projekt, objavivši fotografiju pokraj koje je napisala : "Gledam u novi projekt", a uz to i hashtagove "povratak prvoj ljubavi" i "Amazon". 

Foto: Instagram screenshot

 U "The Poweru" sve tinejdžerice na svijetu iznenada razvijaju moć da ljude udaraju električnom energijom po volji.  Ta moć je nasljedna, urođena je i ne može im se oduzeti. Serija slijedi niz izvanrednih likova od Londona do Seattla, Nigerije do Moldavije, a nastala je po istoimenom bestselleru britanske spisateljice Naomie Alderman, a kojeg su već prozvali 'Sluškinjinom pričom za 21. stoljeće'. 

Zrinka će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja ubija svojeg supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo Bessapara. Snimanje serije odgođeno je zbog epidemije koronavirusa, a počelo je krajem prošle godine u Kanadi. Premijera je najavljena za početak 2022. godine. 

Pogledajte kao se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:38 12.02.2021.

Po sadržaju radnje već vidim opet američki feminizam udara. Čovječe jel mogu napraviti jedan film ili seriju u zadnjih 5 godina, a da nije tema snaga žene, slabost i zloća muškog roda ??

DA
DarthVader
20:48 12.02.2021.

Pa normalno je da glumci iz Hrvatske i Ost Europa dobivaju uloge gdje glume negative istocne europljane, pa tako i Zriknka. Jos nisam vidio da je netko od Slavena dobio pozitivnu ulogu na zapadu. Strasno.

TK
Trkaci_konj
23:01 12.02.2021.

Trash.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije