Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Tarik zapjevao u 'Milijunašu', odmah mu se javio i poznati pjevač: 'Dobro ti leži'

Raspjevani voditelj pokušao je oraspoložiti poznatog kvizaša Đuru Miljevića pa je nakon jednog pitanja zapjevao stih iz pjesme 'Što nas ima mašala' koju izvode popularni BiH pjevači Amel Ćurić i Enver Lugavić.
12. veljače 2021. u 17:54 2 komentara 11761 prikaza
Foto: Screenshot/HRT
Pogledajte galeriju 1/6

U ovotjednom izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš?' Tarik Filipović jednog je natjecatelja pokušao opustiti pjesmom, a njegova je izvedba odmah postala hit među gledateljima. Naime, raspjevani voditelj pokušao je oraspoložiti poznatog kvizaša Đuru Miljevića pa je nakon jednog pitanja zapjevao stih iz pjesme 'Što nas ima mašala' koju izvode popularni BiH pjevači Amel Ćurić i Enver Lugavić.

- Kad nas jednom svi na miru ostave, ostave. Kad nam ćevap na zastavu postave, hej - pjevušio je Tarik i oduševio Amela koji je isječak iz kviza objavio na svom Facebooku.

- Dobro ti leži, a logično kad si opjevan u njoj - poručio mu je Amel uz video.

Podsjetimo, u ovotjednoj emisiji nastupio je poznati kvizaš Đuro Miljević. Na prvom pitanju malo mu je pomogao i voditelj Tarik Filipović, a tražio se točan odgovor na ovo pitanje: Kamo je sve otišlo u pjesmi Đorđa Balaševića. Odgovori koji su bili ponuđeni glasili su; u Kansas, u Las Vegas, u Honduras i u Caracas. Đuru je rekao kako mu Honduras zvuči kao točan odgovor, a onda je Tarik Filipović malo otpjevušio stihove pjesme i pomogao Đuri da donese konačnu odluku. Nakon prvog praga i osvojenih 1000 kuna dočekalo ga je pitanje: Bez problema je Đuro osvojio 2000 kuna, ali onda je došlo pitanje s kojim se mučio.

U kojoj formaciji najčešće igraju momčadi u stolnom nogometu, glasilo je pitanje za 4000 kuna a ponuđeni odgovori su bili: 2-5-3, 3-4-3, 4-4-2 i 5-3-2. Odabrao je da mu pomognu znalci i Josip mu je ponudio kao točan odgovor 2-5-3 i Đuro je prihvatio odgovor i osvojio 4000 kuna. Pitanje za 8000 kuna bilo je: Koji je nadareni dječarac mlađahnoj Mariji Antoaneti rekao da će se njome oženiti kada odraste?Odgovori su bili Bach, Mozart, Beethoven i Paganini i Đuro je sa sigurnošću odgovorio kako je to bio Mozart.

Sljedeće pitanje glasilo je: Gdje u parku Minimundus svjetske znamenitosti od '58 niču u omjeru 1:25? Ponuđeni odgovori su bili u Padovi, u Pečuhu, u Brnu ili u Klagenfurtu. Na ovom je pitanje zatražio pomoć džokera zovi i prijateljica Marijana dala mu je točan odgovor - u Klagenfurtu i te je Đuro osvojio 16 tisuća kuna. Sljedeće pitanje je bilo ono za 32 tisuće kuna i glasilo je: Koja Krležina drama završava riječima: Gudbaj old kontri!.

Ponuđeni odgovori bili su; Galicija, Kristofer Kolumbo, Vučjak i Gospoda Glembajevi. Đuro je tu iskoristio svoj zadnji džoker i ostali su mu odgovori Kristofor Kolumbo i Vučjak te je on ponudio pogrešan odgovor Kristofor Kolumbo i kući otišao s tisuću kuna.

 | Autor : HRT screenshot Foto: HRT screenshot

#ZAJEDNOZAGLAZBENU Ana Rucner svira za glazbenu školu u Sisku koja je stradala u potresu sve je spremno Osvanula snimka s probe za Doru: Barbara Kolar i Doris Pinčić snimljene bez trunke šminke znao je sve Biste li vi znali odgovore? Hrvatska osvanula u kultnom američkom kvizu, natjecatelj iz Teksasa briljirao!

 

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj