Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ljubavi

Zrinka Cvitešić o vezi s Nikom Kranjčarom i zasnivanju obitelji: Sve će doći kada treba doći

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
01.08.2017.
u 10:57

Glumica je nedavno u Sarajevu snimala film s Radom Šerbedžijom i u intrevju za Avaz pričala je o glumi, maslinama, ljubavi...

Naša proslavljena glumica i dobitnica prestižne nagrade Laurence Olivier Zrinka Cvitešić nedavno je u sarajevu s Radom Šerbedžijom snimala film "Bearing Witness".

Riječ je o filmu koji se temelji na istinitoj ratnoj priči novinarke Aide Čerkez i povodom snimanja ovog filma Zrinka je dala intervju za Dnevni avaz u kojem je pričala o Šerbedžiji, glumi, maslinama ali i dečku Niki Kranjčaru o kojem zbilja rijetko priča u javnosti. 

- Kad sam imala nekih 17-18 godina, od tadašnjeg dečka sam dobila na poklon kasetu na kojoj je Rade Šerbedžija govorio i pjevao poeziju. Mislim da se album zvao "Bijela kočija". Od tog trenutka čini mi se da za mene više nije postojao izbor šta ću raditi u životu - otkrila je u intervju kako je Rade utjecao na nju. Zrinka u filmu glumi Aidu Čerkez za koju glumica kaže da je za nju kombinacija ženske slabosti i muške snage. 

Zrinka na Braču ima svoj maslinik i radi maslinovo ulje koja osvaja i vrijedne nagrade. 

- Masline su moja oaza. Ljubav prema maslinama prenijela mi je mama, a ljubav prema zemlji mi je u genima. Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Prošle godine sam dobila broncu za svoje ulje, ove godine srebro. Otvorila sam i OPG. - rekla je u intervju. Zrinka je u ljubavnoj vezi s nogometašem Nikom Kranjčarom, a na pitanje razmišlja li o zasnivanju obitelji, odgovorila je:

- Sve će doći kad treba doći. Tako to u životu uglavnom bude. A žene, kao što znamo, mogu sve. Karijera i obitelj paralelno danas je za njih normalno...

 

 

 

 

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
12:12 02.08.2017.

izgledaju jako neuredno niko debel ko prasac,pa gdje mu je figura nogometasa,a njena kosurina kao i njegova jako neuredna.daj se malo istesite.Niko ti si uvijek bio lijepo doteran momak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije