Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevi i kćeri

Kćeri su ljubimice svojih poznatih očeva umjetnika

Foto: Storypress
1/4
26.06.2017.
u 08:27

U svijetu slavnih mnogo je kćeri svoj profesionalni put, baš poput njihovih također poznatih očeva, gradilo pod budnim okom javnosti

Iza svake uspješne kćeri stoji divan otac – možda ta izreka i nije zaživjela u narodu, ali bi se mnogi s njom sigurno složili. U svijetu slavnih mnogo je kćeri koje su profesionalni put, baš poput svojih očeva, gradile pod budnim okom javnosti.


 

Blogerica Ella Dvornik ne skriva da je u njezinu životu veliku ulogu imao prerano preminuli otac, glazbenik Dino Dvornik.
- Imala sam samo 17 godina kada je moj tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme jer si između djeteta i odrasle osobe. Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke meni je bilo vrijeme da kliknem “fast forward” i što brže odrastem. Nije tada mami bilo lako sa mnom, a bome ni meni u tom bunilu - istaknula je Ella na osmu godišnjicu očeve smrti.
Tatina ljubimica je i glumica Hana Hegedušić, koja ističe da mnogo bolji odnos ima s ocem, pjevačem Hrvojem Hegedušićem, nego s majkom, također pjevačicom Ksenijom Erker.
- Tata i ja oduvijek smo jako bliski. Bilo mi je žao što tata nema sina pa sam s njim pratila sve sportove, samo kako bih što više bila u njegovu društvu - ističe Hana.
Zagrebački glumac Boris Miholjević, koji živi u domu umirovljenika, o kćeri, glumici Jeleni, uvijek govori u superlativima.
- Jelena je sjajna i glumica i osoba. Često je uspoređuju sa mnom. I Lela kaže - ista ti. Nikad nije kod kuće, nikad nema novca. Jelena je za društvo. Odlična je na sceni, vidim da dobiva nagrade. Snima. Udana, dvoje djece. Lijepa, ništa joj ne nedostaje - priznaje glumac.

- Bilo mi je jako lijepo s roditeljima. U to je vrijeme naša profesija bila nekako drukčija. Glumci su uživali u miru i slobodi stvaralaštva, bili su cijenjeni, a vladala je manje okrutna i manje površna atmosfera. Divno mi je bilo kada bih se ujutro probudila i zatekla mamu i tatu kod kuće. Nedostajali su mi jedino navečer - rekla je kći Lele Margitić i Borisa Miholjevića. Privilegij da rade zajedno imali su Pero i Ana Kvrgić.

- Dok radimo, ne gledam ga kao oca nego kao kolegu. Nemam komplekse zbog njegove slave. Kada me pripremao za Akademiju, pala sam na prijamnom. Sljedeće sam se godine pripremala sama i upisala se. Imam svoj put - istaknula je 47-godišnja glumica.
U obitelji Šerbedžija svijet glume nezaobilazan je dio života, a kći Lucija tvrdi da je otac Rade odličan u svome poslu. Kada je riječ o glumi, 44-godišnja glumica ističe da je važan talent, a ne slavni otac.
- Rade mi nije pomogao da postanem dobra glumica jer ti ni Bog ne može pomoći ako nemaš talenta i strasti - objašnjava Lucija Šerbedžija.
Iako je još kao djevojčica čvrsto odlučila da neće krenuti majčinim i očevim stopama, Bojana Gregorić Vejzović ipak je nastavila tim putem. Majka Božidarka Frajt, glumica, i otac Boris, filmski producent, ohrabrivali su ju da sama odabere profesionalni put i nikad joj nisu nametali da to bude gluma. Kao i većina zvijezda, i Bojana s ocem ima poseban odnos, a obožavaju ga i njezina djeca, sin Raul i kćerkica Zoe.

Komentara 9

Avatar punkufer
punkufer
08:56 26.06.2017.

Taj dugogodišnji antihrvatski parazit je svoju kćer naučio parazitiranju. A nije ni slučajno to što nisu Hrvati.

TR
TrvtkoKomadina01
09:08 26.06.2017.

Nikako da se riješimo pojedine parazitske, orjunaške gamadi

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
21:57 26.06.2017.

Ovi su zaštopali Brijunske septičke koliko su proračunskih kuna proždrli i polokali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije