Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratnja suprugu

Hollywoodska zvijezda je u našem susjedstvu i odlično se provodi

Julia Roberts
Foto: Pixsell
1/3
31.07.2017.
u 13:42

Glumica Julia Roberts nekoliko dana boravi u Beogradu gdje je došla s djecom kako bi pravila društvo suprugu Danielu Moderu koji u Beogradu boravi zbog snimanja filma "Ibiza".

Mediji u Srbiji ovog vikenda su objavili vijest da je Julia Roberts sa suprugom i djecom stigla u Beograd. 

Kako doznaje Blic Julijin suprug Daniel Moder poslovno je došao u Beograd jer će biti direktor fotografije na filmu "Ibiza" koji će se snimati u Beogradu, a Julia i djeca mu prave društvo na ovom poslovnom putovanju. Paparazzi su je ulovili u šetnji gradom, a kada ih je primijetila brzo je pobjegla u hotel. 

Kuhar jednog restorana u Beogradu na Instagramu se pohvalio da je hollywoodska glumica jela kod njega i objavio je fotografiju s Julijom i njenom obitelji. Blic piše kako se glumica odlično zabavlja u Beogradu te da je uživala na kartingu, a nakon vožnje spremno je pozirala s obožavateljima. 

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:00 31.07.2017.

Zašto Julia ne dojde i kod nas srbijanske zapadne balkanske braće da upozna nevino viteštvo, Severinu, Dr. Ivu Sanadera i Jasenovac?

DU
Deleted user
08:35 01.08.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za tamo neku Jiliju Roberts i muža joj koji su doputovali u Beograd. To je vijest kao kad bih ja obavijestio javnost da Franc Skuliber iz Špičkovine već tri dana nije popio ni jednu pivu iako je vrućina paklena. Dosta nam je ispraznosti te trica i kučina kojima nas hrane tzv. ozbiljne novine.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
19:50 31.07.2017.

A ha. Da je došla u Beč koji je po kilometrima bliži od Beograda nebi bila vijest. Jel' tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije