Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERPAR

Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić zajedno će se pojaviti u popularnoj emisiji, pogledajte o čemu je riječ

Foto: Instagram
1/12
01.09.2021.
u 07:00

Jedna od soba u kojima će kandidati biti smješteni zove se i ''Indirekt'', a njezine zidove krase posteri urednika i voditelja informativne emisije ''RTL Direkt''.

Zabavno-natjecateljska emisija ''Superpar'' ovaj tjedan kreće s prikazivanjem treće sezone, a RTL je objavio i neke promjene. Enis Bešlagić ove godine neće biti jedini voditelj u kući u kojoj su kandidati smješteni. Naime, društvo će mu praviti voditelji i urednici informativne emisije ''RTL Direkt'' Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić. Radi se o sobama u koje će kandidati biti smješteni, a svaka od njih dobila je naziv po jednom od uspješnih projekata RTL televizije, tako da se neke sobe zovu ''Krv nije moda'', ''Tri, dva, jedan – kukaj!'', ''Život na vazi''. Jedna od soba zove se i ''Indirekt'', a njezine zidove krase posteri urednika i voditelja te emisije. "S obzirom na to da svake sezone prekidaju prikazivanje ''Superpara'' emisijom ''RTL Direkt'', a i Enis se nebrojeno puta šalio na taj račun, na ovaj smo način željeli da se, kao i do sada, kod nas osjećaju kao kod svoje kuće", objasnio je producent showa Vanja Meandžija.

Foto: RTL/Screenshot
Podsjetimo, Bešlagić je više puta gostovao u ''RTL Direktu'', a često se i šali s kolegom Šprajcem na društvenim mrežama. "Spremamo emisiju, a vidite tko je iza mene? Čovjek koji prekida moje emisije! Pa ne možemo tako u Europu, Šprajc dragi. Kad sam ja tebi prekinuo Dnevnik? E, dogodit će se i to, ja prekinem tvoju emisiju pa onda za 15 minuta nastaviš", u šali je poručio Bešlagić Šprajcu u videu koji je objavljen na Instagram profilu RTL-a. 

VIDEO Danas je godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena članica kraljevske obitelji bila je prava ikona stila

Komentara 13

MR
mrkvax
07:47 01.09.2021.

Jugoslaveni na okupu...

TE
TerMInator
07:18 01.09.2021.

Zanima me Šprajc i Pastorčić, baš kao i vaš premium sadržaj.

DU
Deleted user
07:44 01.09.2021.

zbljuv. molim da ovakve bljuvotine ubuduce stavljate u premium sadrzaj kako bi samo vasih stotinjak citatelja morali trpiti ovakve budalastine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije