Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alfonso Herrera

Zgodni meksički glumac zahvaljujući sapunicama ostvario je međunarodnu karijeru

Foto: PA/Pixsell
1/5
08.07.2018.
u 08:27

Meksikanac je prve uloge imao u telenovelama, no svojim je radom uspio izgraditi međunarodnu karijeru te trenutačno glumi u američkoj seriji "Egzorcist", koja je nastala prema kultnom filmu.

Glumačku karijeru počeo je još 2002. godine u seriji “Clase 406”, gdje je upoznao  kolege Dulce Maríju, Anahi i Christiana Chaveza, s kojima je dvije godine nakon tog projekta započeo suradnju u svjetski popularnoj seriji “Rebelde”.

Baš poput serije, i njezini glavni junaci stekli su slavu koja i danas, gotovo dvadeset godina kasnije, ne blijedi. Među njima je i 34-godišnji Alfonso Herrera, Meksikanac koji je završio prestižnu glumačku školu Centro de Educación Artistica na Televisi.

“Mnogi me znaju upravo po ulogama iz serija, ali mene često možete vidjeti i u kazalištu. Kazalište je moj drugi dom. Obožavam ga, to je potpuno različit osjećaj”, otkriva Alfonso.  Danas ovog svestranog Miguela Aranga Cerveru, lik koji je utjelovio u “Rebelde”, gledatelji kanala Fox prate u seriji “Egzorcist”, nastaloj prema istoimenom filmu.

“Film ‘Egzorcist’ gledao sam još kao dječak s mlađim bratom i bio sam oduševljen, ali i preplašen. Danas glumim u seriji nastaloj prema tom filmu i moram priznati da mi se ispunio san”, tvrdi meksički glumac koji u seriji tumači jednu od glavnih uloga.

“Glumim velečasnog Thomasa koji ima moć osjetiti ljude i iz njih izvući zlo”, objašnjava hvaljeni Herrera kojemu je izlazak na svjetsku glumačku scenu označila uloga homoseksualca u Netflixovoj hvaljenoj seriji “Sense 8”. Uz glumu, Alfonso je i glazbenik i nekadašnji pjevač grupe RBD koja je nekoliko puta bila nominirana za Grammy. Tadašnji bend su, uz Herreru, sačinjavali glumci serije “Rebelde”, a raspali su se prije osam godina.

“Glazba će uvijek biti moja velika ljubav. Pjevam otkako znam za sebe. U glazbi pronalazim i izvlačim nešto najbolje iz sebe. Kad sam tužan, pjevam, kad sam sretan, pjevam. Ima li nešto ljepše od pjevanja”, pita se glumac koji, za razliku od poslovnog, privatni život vješto skriva od javnosti. U listopadu 2016. postao je otac sina Daniela kojeg je dobio sa suprugom Dianom Vásquez. Od medija je uspješno sakrio i činjenicu da čeka dijete pa je objava na društvenim mrežama s fotografijom ručice djeteta nakon porođaja iznenadila svijet.

“Majka mog malog čudovišta, djevojka, žena, prijateljica, arhitektica, kuharica, najljepša ženo, volim te”, napisao je ispod fotografije. Ponosni otac rijetko priča o svojoj obitelji, ali sreću ne želi i ne može skrivati.

“U društvu svoje obitelji osjećam se najljepše. Oni su mi sve”, tvrdi. 

Uz glumačke angažmane Herrera najviše vremena voli provoditi uz najmilije. “Obožavam duge šetnje u prirodi i čitanje knjiga. To me opušta i kad proživljavam stresne trenutke”, priznao je Alfonso Herrera. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:06 08.07.2018.

Ma što je on prema našem Vrsaljku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije