Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sutra je novi dan'

Zdravko Mamić pozirao s Terezom Kesovijom: 'Ne postoji bol ni jad što proći neće'

Foto: Facebook screenshot
1/20
02.02.2023.
u 09:01

Mamić i Kesovija pozirali su zagrljeni i nasmijani, a on je u opis zajedničke fotografije napisao nekoliko stihova njezine pjesme 'Sutra je novi dan'.

Zdravko Mamić javio se svojim pratiteljima na društvenoj mreži Facebook gdje je podijelio fotografiju s glazbenom divom Terezom Kesovijom. Mamić i Kesovija pozirali su zagrljeni i nasmijani, a on je u opis zajedničke fotografije napisao nekoliko stihova njezine pjesme 'Sutra je novi dan'.

- Sutra je novi dan i život teče,

Ne postoji bol ni jad što proći neće – napisao je te dodao emotikone nota.

Glazbena diva ovu je pjesmu objavila 1985. godine na svom albumu 'Pronađi put'

Inače, Mamić se javio na ovoj društvenoj mreži nakon što se saznalo kako bi uskoro trebao stati treći put pred oltar te nakon što su objavljene snimke s njegove momačke. Naime, u medijima se pojavila snimka na kojoj bivši šef Dinama i bjegunac od Hrvatskog pravosuđa pjeva i pleše uz glazbu i alkohol u muškom društvu, a zapjevao je i 'Dinamo ja volim'. 

Mediji pišu kako je njegova nova odabranica mlada Jelena Planinić iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život. Ovu vijest medijima je otkrio i sadašnji trener Dinama Ante Čačić koji je istaknuo da će Zdravko 'osnovati novu obitelj'. 

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri. Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom.

O ovoj ljubavi postoje šuškanja već neko vrijeme, a njih je potaknuo skupocjeni automobil Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Hercegovački mediji pišu i kako Jelenu i Zdravka ne veže samo ljubavni nego i poslovni odnos. Naime, Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić. Tvrtka je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića 'Majsko sunce' koja ima romantičan značaj za Mamića i Planinić.

VIDEO Trudna Anđelka Prpić snimljena dok je izmjenjivala nježnosti s novim dečkom Markom Žugićem

 

Komentara 1

Avatar PaparSol
PaparSol
16:42 02.02.2023.

Hrvatska je čišća za 15% bez ovog smeća. Još da drugi Z.M. ode za njim u BiH. Hrvatska bi 35% imala ljepši eter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije