Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE li SE NJEGA?

Zdravko Lamot u Big Brotheru je bio prije 19 godina, a sada živi u Švedskoj i pokrenuo je svoj posao

ARHIVA - Sudionici Big Brothera na rođendanskom partiju Ane Gotovac u Saloonu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
07.02.2023.
u 14:25

U showu se zbližio s natjecateljicom Marinom Bajlom, a nakon showa ostao je u bliskom kontaktu s nekim od kandidata pa tako i s pobjednikom Sašom Tkalčevićem. Zdravko je upravo na Sašin prijedlog odlučio prije četiri godine napustiti Hrvatsku i poput Tkalčevića okušati sreću u Švedskoj.

Zdravko Lamot bio je jedan od natjecatelja u reality showu Big Brother prije 19 godina. U showu je proveo 100 dana i tada su ga zbog frizure i plave kose mnogi uspoređivali sa slavnim nogometašem Davidom Beckhamom. Nakon showa bavio se modelingom, snimao je i reklame, imao je izlete i u glumu te je u jednom trenutku snimio s kolegama hrvatsku inačicu Jackassa, Viva La Bam i skrivene kamere i ponudio je to jednoj TV kući, ali nije bilo novca da se projekt do kraja realizira.

U showu se zbližio s natjecateljicom Marinom Bajlom, a nakon showa ostao je u bliskom kontaktu s nekim od kandidata pa tako i s pobjednikom Sašom Tkalčevićem. Zdravko je upravo na Sašin prijedlog odlučio prije četiri godine napustiti Hrvatsku i poput Tkalčevića okušati sreću u Švedskoj. 

 

 

– Izazove volim, za njih živim. Život je prekratak da ga provedeš sjedeći u toplom domu. Izazov za mene znači kvalitetno ispunjen dan. No da, situacija u Hrvatskoj, nažalost, nije bila obećavajuća, a Švedska je puna mogućnosti – rekao je prije tri godine u razgovoru za 24 sata i otkrio kako su mu Saša i njegova obitelj puno pomogli da se snađe u novoj zemlji. Svestrani Zdravko ubrzo je pokrenuo svoj poslovni projekt  "Super baka u Švedskoj" jer je želio našim ljudima iz ex-yu područja pružiti kvalitetnu, domaću, funkcionalnu i zdravu hranu. – Surađujemo s ljudima iz naših krajeva, a dio proizvodimo ovdje u Švedskoj. Riječ je o sirupu od bazge, medu, melemima od nevena i gaveza, domaćem ajvaru, lješnjacima, orasima.. – ispričao je tada.

Na stranici Honey Laba iz Stockholma piše kako je Zdravko jedan od osnivača ovog brenda te kako je on veliki zaljubljenik u prirodu i dobro je upoznat sa svim benefitima koje med ima na zdravlje te se upustio u poslovni izazov s medom. – Radio sam s prvoklasnim proizvođačima meda s malih gospodarstava u Hrvatskoj – i tu je planula iskra. Naš recept je staro znanje i inovacija između Švedske i Hrvatske! – objasnio je Zdravko u tekstu objavljenom na stranici Honey Laba. 

VIDEO Deset godina od smrti Krste Papića: Imao je dramatičan život, a blizanke je dobio u 71. godini

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije