Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Zbog zloćudnog tumora kostiju Maja je ostala bez potkoljenice, a sinoć je oduševila i Cibocija: 'Iskreno ti se divim'

Foto: Nova TV
1/6
16.05.2022.
u 08:35

Inspirativna sportašica zbog posljedice bolesti, odnosno zloćudnog tumora kostiju, prije pet godina ostala je bez potkoljenice, no to je nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i plesom. Marko i Maja upoznali su se u Udruzi osoba s amputacijom udova gdje je on davao plesne poduke.

U uzbudljivoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' koja je prethodila polufinalu Jeleni Perić i Marku Mrkiću na podiju se pridružila i Maja Drobnjaković s kojom su otplesali energični jive.

Inspirativna sportašica zbog posljedice bolesti, odnosno zloćudnog tumora kostiju, prije pet godina ostala je bez potkoljenice, no to je nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i plesom. Marko i Maja upoznali su se u Udruzi osoba s amputacijom udova gdje je on davao plesne poduke. 

- Prvi ples koji sam naučila bio je engleski valcer. Salsa mi je jako zanimljiva. Sviđa mi se taj brži ritam. Ples mogu usporediti sa sportovima koje inače treniram na način da dajem sve od sebe - rekla je svojedobno Maja za 24 sata i dodala da je u godini dana propustila svega dva treninga. Ponekad je znala i jedina doći u grupu koju imaju nedjeljama, a takvu je disciplinu naučila u sportu.

- Cijeli život sam se bavila sportom i kad sam saznala da ću izgubiti potkoljenicu to je za mene bio veliki šok. Unatoč tomu, odlučila sam izabrati sport koji je za mene najprikladniji i krenuti dalje. Krenula sam na plivanje, nakon toga na sjedeću odbojku, a također se bavim i paraatletikom. Ples je došao prije otprilike godinu dana - rekla je Maja u intervjuu koji je dala 2020. godine. 

Njezina volja oduševila je i Marka Cibocija, po mnogima najstrožeg člana žirija. - Ona je dokaz da svatko može plesati. Moje iskreno divljenje za ovo što smo večeras vidjeli i jedna jedinstvena ocjena za nju -  kazao je Marko Ciboci nakon njihove izvedbe i Maji pokazao ocjenu 100.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije