Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog napada Seanu Pennu prijeti 18 mjeseci zatvora

penn
Reuters
20.02.2010.
u 18:15

Glumac se naljutio što ga je nasrtljivi fotograf pratio te je rukom udario u kameru, koja je pala na pod i razbila se. Hollywoodska zvijezda tu nije stala, nastavila je udarati fotografa, a okršaj su snimili novinari i paparazzi koji su bili udaljeni tek nekoliko metara.

Glumac Sean Penn optužen je za napad na fotografa koji se dogodio prije dva mjeseca. Tom je prilikom Penn nasrnuo na paparazza koji ga je čekao ispred njegove kuće u Kaliforniji. Glumac se naljutio što ga je nasrtljivi fotograf pratio te je rukom udario u kameru, koja je pala na pod i razbila se. Hollywoodska zvijezda tu nije stala, nastavila je udarati fotografa, a okršaj su snimili novinari i paparazzi koji su bili udaljeni tek nekoliko metara.

Vidjevši brojne fotografije i videomaterijale Pennova agresivnog ponašanja, sud nije imao druge nego prihvatiti optužnicu i sazvati nastavak suđenja.

Glumac sada ima pravo na obranu, no ako ga sud proglasi krivim, očekuje ga čak 18 mjeseci zatvora. Sljedeće ročište sazvano je za 22. ožujka, a Pennov glasnogovornik nije bio previše rječit. Samo je rekao da će učiniti sve da se dokaže kako je riječ o napadu na glumčevu privatnost te da je fotograf isprovocirao sukob.

Sean Penn dobitnik je dvaju Oscara, a prošlu su mu godinu obilježili brojni privatni skandali. Naime, glumac je podnio zahtjev za razvod od supruge Robin, a par se tijekom godine nekoliko puta mirio i rastajao.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bontonius
22:03 20.02.2010.

Toga Sean Penna treba lincovati. Majmun jedan odvratni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije