Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred brodolomom?

Zbog bračne krize Ivana i Tony Cetinski žive na dvije adrese

cetinski (1)
Foto: Pixsell
1/3
09.11.2011.
u 15:36

Velikoj svađi unatoč, supruzi svakodnevno zajedno pripremaju njegov novi album, a planiraju i zajednički doček 2012.

Posljednjih tjedana u estradnim se kuloarima zavrtjela glasina da se Tony Cetinski (42), nakon 12 godina ljubavi i četiri godine braka, odlučio razvesti od supruge i menadžerice Ivane Nobilo Cetinski (35). Ni glazbenik ni majka njegove kćeri ne odgovaraju na novinske upite, no medijska je nagađanja za Večernji list prokomentirala njihova PR menadžerica Snježana Jerković.

– Privatne događaje, poput njihova vjenčanja, rođenja kćeri, krštenja, godišnjica i slično Tony i Ivana uvijek su smatrali dijelom svoje intime, pa ni ovaj intimni moment ne žele medijski dijeliti. Ipak, mogu vam potvrditi da se supruzi Cetinski ne razvode. Istina je da je bračni par odlučio razdvojeno živjeti. Odluku su donijeli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do odluke nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema utjecaja na njihovu uspješnu poslovnu suradnju, koja se nastavlja i dalje – izjavila je Jerković i time potvrdila da je Ivana s kćeri Pijom, koja će u siječnju navršiti tri godine, ostala živjeti u njihovoj obiteljskoj kući na Črnomercu, dok Tony trenutačno prebiva u njihovu stanu u Mesničkoj ulici, u staroj jezgri Zagreba.

Prijatelji bliski paru, pak, svjedoče da Tony i Ivana u javnosti ne ostavljaju dojam čak ni posvađenog para. Bračnu krizu objašnjavaju poslovnom i privatnom povezanošću, što ih je dovelo do zasićenja te su se na ovaj način odlučili odmoriti jedno od drugoga. No zbog toga nisu prestali izlaziti zajedno. Prošlog je četvrtka Ivana pratila Tonyja na koncertu klape Cambi, na kojoj je on nastupio. Iste večeri viđeni su u manjem društvu na ribljoj večeri u jednom zagrebačkom restoranu, a u petak su zajedno ručali u Starom fijakeru. Također, zajedno pripremaju novi album te biraju između trideset pristiglih pjesama. Čak su, doznajemo, već bukirali zajednički doček 2012. godine.

Njihovu su vezu, a poslije i brak, često pratile priče o nevjerama, no bračni par Cetinski čvrsto je stao u obranu svoje obitelji i opstao. Kako će završiti ova bračna kriza, teško je reći, no prijatelji obitelji Cetinski nadaju se da će i ovaj put sve nesuglasice uspjeti riješiti jer, kažu, predobro se dopunjuju u svim sferama života da bi to prokockali.

Ključne riječi

Komentara 24

DK
dkatica2
09:42 10.11.2011.

koka

BA
baš
15:59 09.11.2011.

Da to nije u pitanju kriza novca? Ima li to veze s onim, eh sad zaboravih. Idem po antisklerin.

ZD
Zdravorazumski
16:44 09.11.2011.

Hahahaha...Tony Kokainski!!! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije