Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žao im je

Zbog borbe s ovisnostima slavni bend morao odgoditi turneju

Metallica i Lady Gaga
Foto: REUTERS
1/3
28.09.2019.
u 15:19

Metallica je na Twitteru objavila u petak kako im je "iskreno žao", zbog odgode turneje.

Fanovi Metallice u Australiji i Novom Zelandu morat će još malo pričekati nastup tog heavy metal benda, nakon što su članovi benda objavili da odgađaju turneju zato što se frontmen James Hetfield prijavio na program odvikavanja.

Metallica je na Twitteru objavila u petak kako im je "iskreno žao", zbog odgode turneje.

"Kao što većina vas vjerojatno zna, naš brat James godinama se bori ovisnošću. Sada je, nažalost, morao ponovno pristupiti programu odvikavanja kako bi radio na svom ponovnom oporavku", napisale su njegove kolege iz benda Lars Ulrich, Kirk Hammet i Robert Trujillo.

Prema mrežnoj stranici benda, osam koncerata je trebalo biti održano između 17. listopada i 2. studenog: šest u Australiji i dva na Novom Zelandu.

Metallica je rekla da će fanovi, koji su kupili ulaznice moći dobiti puni povrat novca te da se bend planira vratiti u Australiju i Novi Zeland "odmah kada zdravlje i raspored dopuste".

Svi članovi benda su u pedesetima.

Njihov peti album "Metallica" iz 1991. prodan je u 30 milijuna primjeraka. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:58 29.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj će nam tamo neka bjelosvjetska Metallica (čije "pjesme" razaraju uši i ubijaju u mozak) i njezin urokani frontmen kad mi imamo finoga i trijeznog gospo'na Škoro dr. Mireka čije je pjevanje ipak nešto drugo i naše, nego ona pusta rokerska dernjava?! A ni Cetinski Tonček i Perković Markan ne zaostaju ništa za tom precijenjenom Metallicom. Držimo se mi svojega i svojih pa će i drugi držati do nas. Mašala.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
06:17 30.09.2019.

Imamo mi i svojih narkomana Bare ,Rajko, Miletic Pulski Rocker a i jedna dama pjeva zabranjene pjesme iz '98. kao da je bunike doruckovala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije