Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji zabrinuti

Srpski mediji javljaju da je Balašević imao infarkt. Trenutačno se nalazi u bolnici

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/9
15.11.2019.
u 14:14

Vijest je na njegovoj službenoj stranici objavila njegova kći Beba Balašević te je dodala da će za koji dan sve biti u redu.

Beba Balašević koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama zabrinula je njegove obožavatelje kada je objavila status u kojem piše da njezin otac Đorđe zbog bolesti mora otkazati koncert u Kragujevcu. Kako neslužbeno doznaje Blic Balašević je doživio infarkt miokarda, trenutačno se nalazi u bolnici te su mu ugrađeni stentovi. Pjevač se osjeća dobro i uskoro će biti pušten na kućnu njegu. 

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško što bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti", napisala je Balašević i dodala da će za koji dan biti sve uredu.

 

Obožavatelje je zamolila za razumijevanje i strpljenje te poručila da će novi datum koncerta javiti za nekoliko dana. 

Fanovi su ostavili komentare pune razumijevanja, a neki su se i zabrinuli. "S nadom da nije ništa ozbiljno. Želim Vam brzo ozdravljenje", stoji u jednom od komentara dok su mu drugi poželjeli brz oporavak.

 

 

Komentara 64

IG
Igggy
14:20 15.11.2019.

Ne daj se, legendo!

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
14:45 15.11.2019.

Vidim tu se par idiota naslađuje, ali koga briga,,,,Sretan oporavak Đole!

KA
Karlo1
15:08 15.11.2019.

Drž se legendo. Pusti budale nek melju svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije