Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna splićanka

'Zapalila' Instagram: Vampirica Olja kao morska vila pozirala u kupaćem kostimu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
08.07.2021.
u 15:38

Umjetnica Olja Einfalt Mihovilović nedavno je na svom Instagram profilu upitala pratitelje treba li napraviti pletenice.

Bivša učesnica 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5 na selu', Olja Einfalt Mihovinović (58), ubrzo nakon upita treba li napraviti pletenice dobila je brojne odgovore. 

'Neonske, šarene ljepotice, plava si već sad nešto novo treba', bili su neki od komentar pratitelja.

Olja je nakon toga pokazala svoje šarene pletenice dok je pozirala u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu savršenu figuru.  

Inače, dizajnerica je i nakita koji je popularan na američkom tržištu, a sve više ga traže i naše poznate osobe poput Andree Šušnjare koja ga je nedavno nosila u spotu za novu pjesmu. Svake godine njezin nakit se nalazi na sajmu festivala “Burning Man” u Nevadi i za tu prigodu Olja osmisli novu kolekciju, a taj nakit polako se probija i na hrvatsko tržište. 

VIDEO Severina više ne prati Igora na zajedničkom Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 3

NN
novo nenormalni
17:03 08.07.2021.

i gdje se onda može upisat tečaj za novinara?

MO
modovisisajteMaraschino
16:08 08.07.2021.

Dabogda Instagram izgorio da nas ne terorizirate ovakvim objavama

DU
Deleted user
19:36 08.07.2021.

di se mogu kupit neonske špage za glavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije