Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna od najseksi Hrvatica

Zapalila društvene mreže! Ivana Knoll pokazala bujne atribute u minijaturnom bikiniju: 'Savršenstvo'

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/11
22.09.2022.
u 21:30

Nakon što se pohvalila fotografijama u toplesu, sada je pozirala u minijaturnom bikiniju s tangama. Kameri je okrenula leđa, a u prvom planu ponovno su bili njezini bujni atributi.

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih, a obožavatelje kojih je na Instagramu preko 565 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima. Sada je pokazala kako još uvijek uživa u suncu i moru, a nakon boravka na našoj obali, Crnoj Gori i Italiji, Ivana je otputovala na Maldive odakle pratitelje redovito časti vrućim fotografijama.

Nakon što se pohvalila fotografijama u toplesu, sada je pozirala u minijaturnom bikiniju s tangama. Kameri je okrenula leđa, a u prvom planu ponovno su bili njezini bujni atributi.

- Učinit ću ostatak svojeg života najboljim dijelom svojeg života- napisala je u opisu fotografija kojima je izazvala lavinu komentara.

''Zgodna'', ''Predivna'', ''Gori sve'', ''Odlična'', ''Savršenstvo'', ''Najljepša'', ''Wow'', ''Ljepotica'', ''Top'', ''Gore Maldivi'', ''Jedinstvena'', samo je dio komplimenata ispod fotografije.

Inače, Ivana je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice nakon brojnih atraktivnih fotografija s tribina iz Rusije. Od tada se njezin broj pratitelja na Instagramu znatno povećao i sada ih ima preko pola milijuna, a za nju se čulo i daleko izvan granica Hrvatske stoga je se nerijetko može vidjeti na stranim portalima. Nakon toga osnovala je i vlastiti modni brend kupaćih kostima s motivima hrvatske šahovnice. 

Nedavno se Ivana pohvalila kako je uživala u susjedstvu, odnosno Crnoj Gori gdje se družila s bivšom Viktorijinom anđelicom Alessandrom Ambrosio (41).

- Ručak s Alessandrom Ambrosio - pohvalila se Knoll uz snimku i pokazala kako su dobre raspoložene.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skupiduša
22:42 22.09.2022.

Jeste je uspjeli silom progutati i nametnuti masama! Koliko samo prepravljanja i operacija njezino tijela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije