Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Žanamari Perčić pozirala u pripijenoj, ultra kratkoj minici i oduševila pratitelje: "Umjetničko djelo"

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
03.01.2022.
u 18:25

Pjevačica Žanamari Perčić (40) u proteklih je nekoliko godina svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica, a danas uz pjevačku karijerugradi i onu influencerice.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) u proteklih je nekoliko godina svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica, a danas uz pjevačku karijerugradi i onu influencerice. 

Na Instagramu je sada podijelila fotografije u pripijenoj, crnoj šljokičastoj haljini i salkonkama, a pozirala je na krevetu. Uz objavu je kratko napisala 'Samo radikalno', a pratitelji su joj uputili brojne komplimente. 

"Kakva fotografija", "Samo brutalno", "Savršena", "Uvijek lijepa i atraktivna", "Lijepa si", "Umjetničko djelo", "Zgodna dama", "Najljepša si", samo su neki od komentara pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Inače, pjevačica na društvenim mrežama redovito objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratitelja. Fotka se u glamuroznim izdanjima, a ponekad i u pripremi za treninga, a nedavno je s pratiteljima podijelila kako je izgledala nakon poroda 2015. godine.

-Je' l moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke?- napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u tigrastom, jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezine obline, a kako je otkrila, tada je imala oko 75 kilograma.

Žanamari se svojim isklesanim tijelom redovito hvali na društvenim mrežama, a iz objektiva često je njezin suprug Mario Perčić.

Vježbanje ne propušta, a iako su joj mnogi treneri savjetovali kako bi bilo dobro da u tjednu ima dva dana odmora, ona ih ne sluša. Ni period kada su u lockdownu teretane bile zatvorene, nisu spriječile pjevačicu u treniranju, samo ih je tada prilagodila kućnoj varijanti.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mamina maza
10:05 04.01.2022.

Prekrasna pjevačica, influencerica i ženska osoba. Imam sve njene albume poredane po abecedi i znam sve njene hitove napamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije