Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETILA SE

Nataša Janjić o virusu koji je 2000. prijetio svijetu: ‘Plašili su nas, a ni slutili nismo...‘

Nataša Janjić Medančić
Foto: Instagram
1/6
03.01.2022.
u 12:48

"Sjećam se ulaska u 2000. Plašili su nas nekim milenijskim virusom, a ni slutili nismo da će onaj pravi doći 20 godina kasnije. Da slobodno letimo i veselimo se bez distanci, kao nekad, kad smo skoro imali sve", napisala je Nataša

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na Instagramu je pratiteljima čestitala novu godinu, ali se i prisjetila virusa koji je prijetio 2000. godine. 

"Sjećam se ulaska u 2000. Plašili su nas nekim milenijskim virusom, a ni slutili nismo da će onaj pravi doći 20 godina kasnije. Da slobodno letimo i veselimo se bez distanci, kao nekad, kad smo skoro imali sve", napisala je Nataša, referirajući se na milenijski bug, koji se javio kao potencijalna prijetnja globalnom informatičkom sustavu jer su tadašnji kompjutorski sustavi pamtili samo zadnje dvije znamenke godina pa je postojala bojazan kako će 2000. godina biti predstavljena kao 1900.

Inače, Nataša je nedavno sa suprugom Nenadom proslavila treću godišnjicu braka. "Zrno po zrno pogača. Godina po godina ... palača", napisala je u opisu. "Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce...", dodala je uz hashtag "ovako se može". 

Podsjetimo, Nataša i Nenad tajno su se vjenčali 2018. godine, a vijesti su otkrili za Božić te godine. Nataša je objavila fotografiju na kojoj ukrašavaju božićno drvce te kratko napisala. "Spontane su najbolje. Sretan Božić svima, ljubimo vas! Obitelj Medančić",  bilo je u opisu fotografije na kojoj se vidi da oboje nose vjenčano prstenje. 

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'! Donosimo pregled filmske godine 

 

Komentara 7

AF
afer
13:17 03.01.2022.

Milenijski virus je virus za koji su mislili da će baciti kompjutorske sustave. Kompjutorski - ne za živa bića. LOL, prava je !!!!

DU
Deleted user
14:35 03.01.2022.

Srećom, uporabom antibiotika , liječnici su pobijedili "milenijski virus".

DU
Deleted user
14:30 03.01.2022.

Ovo joj nije trebalo. Milenijski virus?...Oznaka Y2K ili Year 2000. Često je bolje šutjeti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije