Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila detalje

Legendarna glumica o prvom suprugu: Ja sam bila 17-godišnja djevica, drogirao me i pokušao prodati starijim muškarcima

Foto: Profimedia
1/8
03.01.2022.
u 11:46

Nakon što je glumica zatražila razvod, Reed je htio da mu plaća 950 funti mjesečno. Smatrao je da ju je upravo on otkrio i da mu duguje.

Legendarna glumica Joan Collins najpoznatija po ulozi u seriji 'Dinastija' kazala je kako ju je silovao prvi suprug Maxwell Reed. Mučno iskustvo ispričala je u dokumentarnom filmu 'Ovo je Joan Collins'.   

- On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja djevica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok se seksao sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam 'iskorištena'. Sada to zovemo silovanje na spoju - rekla je glumica te priznala da se zbog njega udala zbog srama nakon toga. 

- Da nisam bila tako nevina po pitanju seksa i toga kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osjećaj krivnje, pa sam to ipak učinila. Medeni mjesec je bio čisti fijasko. Izvana smo izgledali sretno, a zapravo sam bila jadna - kazala je. 
Collins je isto navela da ju je suprug,  s kojim je bila u braku četiri godine, nakon toga pokušao prodati starijim muškarcima za 10.000 funti. 

Nakon što je glumica zatražila razvod, Reed je htio da mu plaća 950 funti mjesečno. Smatrao je da ju je upravo on otkrio i da mu duguje. 

- Taj brak me koštao dva milijuna funti - izjavila je Joan. 

Glumica Joan Collins prošle je godine napunila 88 godina, a još uvijek radi punom parom. Iako više ne glumi aktivno, mnoge je iznenadila kada je prošle godine, između ostalog,  objavila da izdaje novu knjigu. Riječ je o memoarima “My Unapologetic Diaries”, u kojima je otkrila neke sočne detalje iz privatnog života, ali i mnoge tajne poslovne i društvene kreme Hollywooda.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije