Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi da je špijuniraju

Žanamari objavila izazovnu fotku, a pratitelje iznenadila tekstom o prisluškivanju

Foto: Instagram
1/11
27.02.2020.
u 14:44

Žanamari je na fotografiji u donjem rublju i samostojećim čarapama, pa su mnogi pratitelji ipak odlučili komentirati njezin izgled, a ne teoriju, dok su se neki ipak u potpunosti s njom složili.

Pjevačica Žanamari Perčić na Instagramu je objavila novu fotografiju te se osvrnula na teorije o prisluškivanju mobilnih uređaja. Naime, neki tvrde da društvene mreže navodno prisluškuju korisnike kako bi im ponudile ''točnije'' oglase. 

"Nijedna mobilna kamera ili mobilni mikrofon na svijetu ne mogu špijunirati ove uspomene! Ne možete i nećete to sve uzeti od nas! Možda ćete pratiti svaki trenutak našeg života, slušajući nas u privatnosti svojih domova, samo da nam šaljete oglase o stvarima o kojima smo upravo razgovarali... Ali nikad nećete znati tko smo, odakle dolazimo, kakvi su bili naši dječji snovi... Nikad nas nećete kontrolirati! Ma koliko se trudili", napisala je pjevačica ispod fotografije. 

 

Žanamari je na fotografiji u donjem rublju i samostojećim čarapama, pa su mnogi pratitelji ipak odlučili komentirati njezin izgled, a ne teoriju, dok su se neki potpuno s njom složili. 

"Slažem se, volio bih da se vrate telefonske govornice. Slažem se s tvojim riječima", stoji u jednom od komentara.
Perčić je nedavno na Instagramu objavila izazovnu fotografiju na kojoj je sa suprugom. 

1/12

"Mislila sam kako ovu fotografiju neću nikada objaviti, ali želim da me motivira kako bih se ponovno vratila u tadašnju formu", napisala je pjevačica uz obrađenu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom u minijaturnom kupaćem kostimu koji ističe njezinu stražnjicu, dok je Mario gol do pasa. 

Dodala da je nakon poroda radila više od 100 čučnjeva tri puta tjedno kako bi vratila liniju koju je imala prije trudnoće.  "Moje tijelo izgleda drukčije nego prije trudnoće, struk, bokovi i gornji dio tijela ostali su malo širi, a moja savršena težina sada je 62 kilograma. Nekad je bila 58 kilograma. Ono što želim reći jest, dajte sve od sebe, radite na svom tijelu i samopouzdanju, ali naučite voljeti i promjene", piše Perčić. Objavu je završila rekavši pratiteljima da je važno voljeti svoje vrline i mane te da  je važno truditi se postati najbolja verzija sebe i najbolja majka. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:26 27.02.2020.

ooooo dugo nije bilo zane, vrhunsko tijelo, um nesto manje al necu je stipat za um

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije