Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludi izazov

Youtuberi 'postali' serijski ubojice na nekoliko sati

Foto: screenshot
30.11.2018.
u 19:43

U novoj epizodi YouTube talent showa Videostar, pred kandidate su opet stavljeni neugodni izazovi. Svaki tim je morao snimiti kratki film, a neki su se snašli više od drugih

Preostalih šest kandidata iz timova popularnih JoomBoosovih youtubera Petre Dimić, Matije Lazarevića i Filipa Dejanovića dobilo je tri zanimljiva zadatka: svaki tim mora snimiti kratki film različitog žanra i pokušati osvojiti žiri. Petrin tim snimio je hororac, Matijin akcijski triler, a Filipov romantičnu komediju.

Karla i Paolo, članovi Filipovog tima snimili su još neviđenu romantičnu komediju. Njihovi likovi sreli su se u liftu i počeli se svađati tko je najbolji youtuber. Karla ga je ignorirala sve do dana kada se morala preseliti na Antarktiku, a tada se rodila ljubav. Naime, čula je nešto što nije željela čuti i odlučila odseliti zauvijek. 

Sven, Dino i Matija skupa su snimili akcijski film "Dečki od akcije". Trojica prijatelja su serijski ubojice, a zajedno su krenuli u svoju posljednju misiju. Na putu su bili opušteni i zabavljali se, a kada su morali pokazati svoje vještine dobili su potpuno neočekivan zadatak. Bili su svjesni da opasnost vreba iza svakog ugla, pa su tako uhvatili jednog knjigovođu zbog kojeg su se morali boriti za vlastiti život. 

Petrin tim, Doris i Ema Helena, snimile su film o dvije youtuberice koje se međusobno ne podnose. Slučajno su se našle zajedno na setu, bez mobitela i bez interneta. Počele su paničariti dok nisu ugledale laptop i počele se nadati da će opet moći biti online. Naime, na ekranu se pojavila njihova stara neprijateljica iz škole. Ubrzo su saznale da su zatočene, a da bi situacija bila gora, počeo ih je napadati zaludjeli fan. 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
joed
20:13 30.11.2018.

Tko forsira ovu glupost na portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije