Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek za akciju

Vremešni Clint Eastwood rado bi glumio Jamesa Bonda

eastwood
Reuters
31.01.2011.
u 16:46

Glumac ne bi imao ništa protiv da mu se ponudi uloga legendarnog špijuna iako je prije tri godine rekao kako će odsad raditi iza kamere

Prije tri godine Clint Eastwood rekao je da je film "Gran Torino" bio njegov oproštaj s glumom i kako će se u potpunosti posvetiti radu iza kamere. Sada je promijenio mišljenje i kaže da ne bi mogao odbiti neku veliku ulogu.

– Glumio bih opet samo ako bi mi se ponudila neka uistinu dobra uloga. Recimo takva ponuda bila bi uloga legendarnog agenta Jamesa Bonda – kaže 80-godišnji glumac. Trenutačno je zaokupljen radom na svom filmu "Hereafter", koji ga je prilično natjerao da razmišlja o smrtnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije