Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Dio gledatelja nije zadovoljan s pobjednikom: Nije fer, nema logike, Ante je skinuo više kilograma!

Foto: RTL
1/9
06.12.2020.
u 10:39

Dio gledatelja je čestitalo Mateju na zasluženoj pobjedi dok su neki od njih ipak navijali za Antu ili Maricu te misle da su oni trebali pobijediti.

Nakon završetka gotovo svakog reality showa gledatelji na društvenim mrežama pohrle komentirati što misle o finalu, te tko je - po njihovom mišljenju trebao pobijediti. Slično je bilo i ovaj put nakon što je Matej proglašen pobjednikom nove sezone 'Života na vagi'.
Dio gledatelja je čestitalo Mateju na zasluženoj pobjedi dok su neki od njih ipak navijali za Antu ili Maricu te misle da su oni trebali pobijediti. 

-Svaka čast svima, ali za mene je Ante pobjednik. Nije isto vježbati sa 150 i s 200 kg- jedan je od komentara. 

Foto: Daniel Pavlić

- Svaka čast iako mi nekako nema logike...koliko je kilograma skinuo Ante(više od Mateja), a postotak mu je bio manji, pa kako? - pitao se jedan nezadvoljni gledatelj. 

Foto: Daniel Pavlić

- Trebao je pobijediti Ante. Glupo je to što gledaju po postotku, Ante je skinuo najviše, čak 83 kilograma - stoji u idućem komentaru. 

Foto: Daniel Pavlić

U cijelu situaciju uplela se i gledateljica koja je navijala za Maricu. 

- Marica je zaslužila pobjedu! Među svim muškarcima, uopće nije fer. Neka se napravi žensko i muško finale posebno - pisala je. 

Foto: Daniel Pavlić

No bez obzira na sve kritike, brojni obožavatelji showa ostavili su poruke i komentare podrške pobjedniku, ali i ostalim kandidatima čije su ih transformacije potpuno oduševile. 

Podsjetimo, U 'Život na vagi' Matej je ušao sa 152 kilograma, a sada je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao. „Jedna od opcija je i da se vratim u rukomet i imam već par ponuda“, otkrio je. „Ako nema zdravlja i zapustimo se, život nema smisla“, zaključio je. Matej je ukupno skinuo 67,9 kilograma i sada ima 84,1 kilogram. „Bez obzira na rezultat, ti si od prvog dana pokazivao karakteristike šampiona i neka te to i dalje gradi kroz život“, rekao mu je trener Edo. Simpatični bivši rukometaš izgubio je 44,7 % svoje tjelesne mase.


 

 

Ključne riječi

Komentara 20

BE
berija
11:23 06.12.2020.

Nije "zadovoljan s pobjednikom" nego "zadovoljan pobjednikom". Kako si ti postao urednikom? Mama brinula o obrazovanju kao mama Forresta Gumpa?

Avatar Warded
Warded
11:43 06.12.2020.

Jedini "šou" koji ima pozitivne posljedice. Ostalo smeće po TV ne treba ni okrznuti okom....

PO
Potkonje
11:07 06.12.2020.

U buduce nagradu bi trebalo podjeliti izmedu muskarca I zene.Razloga je puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije