Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Vrdoljak odgovorio na prozivke o neisplati honorara za 'Generala'

Neki od glumaca serije i filma "General" potužili su se u javnosti kako im nisu isplaćeni honorari za ovaj film i seriju, a Andrija Vrdoljak odgovorio je na njihove prozivke.
11. siječnja 2020. u 13:06 34935 prikaza
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/13

Ovih dana u medijima se pisalo o neisplati honorara glumcima filma i serije "General" koji je režirao Antun Vrdoljak. Prema tvrdnjama nekih od glumaca tvrtka Kiklop film, koja je u vlasništvu Andrije Vrdoljaka, nije im isplatila honorare iako je od snimanja prošlo dvije godine. Za komentar ovih napisa zamolili smo Andriju Vrdoljaka koji nam je u ime produkcije rekao:

Tko želi biti milijunaš? Osvojio je 125 tisuća kn, a na ovom pitanju mu nisu pomogla ni dva džokera

- Nije riječ o navodnim neisplatama honorara, već je riječ o tome da neki od spomenutih suradnika imaju potraživanja koja nisu u skladu s ugovorenim iznosima. To se poglavito odnosi na osobu koja je najžešće istupila u medijima, a kojoj je u cijelosti isplaćen ugovoreni honorar. Budući da se je ta osoba odlučila mimo nadležnog suda obratiti sudu javnosti, spremni smo objaviti njegov ugovor i dokaze o isplati ugovorenog honorara, o čemu se namjeravamo izjasniti nakon konzultacije s odvjetnikom koji nas zastupa. Što se tiče ostalih koje mediji spominju o njihovim će potraživanjima odlučiti sud, a ne mediji. Od spomenutih, postoji manji dug prema uvaženom glumcu Mustafi Nadareviću, kojem ćemo ostatak honorara uskoro isplatiti, jer želimo naglasiti kako još nije završena distribucija filma u inozemstvu od koje očekujemo prihod koji će to podmiriti.

Novi izgled Sjećate li se voditeljice Lota Doris Vučković? Sada ima drukčiji imidž

Mustafa Nadarević je na upite medija o neisplati honorara potvrdio kako mu honorar nije u cijelosti isplaćen te je samo kratko dodao:

- Ne želim ništa dalje o tome pričati, sve je tako neugodno. 

 

Branimir Roglić
TEDESCHI: NE VIDIM NIKAKAV RASKOL
Kulminacija sukoba među vodećim industrijalcima: HUP napustili Roglić, Vlahović i Fortenova
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti