Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izgled

Sjećate li se voditeljice Lota Doris Vučković? Sada ima drukčiji imidž

Foto: HRT
1/6
09.01.2020.
u 08:00

Doris je godinama bila zaštitno lice Lota, a sada na HRT-u vodi emisiju "Mir i dobro".

Doris Vučković dugo godina bila je zaštitno lice Lota i izvlačeći kuglice mnogima je donijela sreću. Desetak godina vodila je Loto, a nakon toga Doris smo gledali u emisijama "Televizija o televiziji" te "Akustika".

Od 2003. do 2013. godine bila je voditeljica spikerske službe, a tijekom  devedesetih vodila je i Ratnu TV školu. Doris je 1995. godine osvojila i našu Večernjakovu ružu za popularnost. Doris je bila prva voditeljica koja je vodila hrvatski Loto, a u jednom intervju za 24 sata ispričala je kako su se ljudi hvatali za gumb kad bi je sreli na ulici. Išla sam posvuda s Hrvatskom lutrijom.

– Radili smo mnogo i vrijedno. Stvarali smo nešto novo. Predložila sam ekipi Hrvatske lutrije promidžbu u obliku ankete građana. Pitali smo ih što bi učinili kad bi osvojili milijun kuna ili dva i sve to snimali. Svašta su zaželjeli pred našim kamerama – od perilice rublja,  stanova za djecu, do putovanja po svijetu. Time smo imaginarne brojke učinili stvarnima. Kampanja se pokazala uspješnom i zadržala sve donedavno – prisjetila se tada Doris.

Foto: HRT

Sada je gledamo u ulozi voditeljice u emisiji "Mir i dobro" i ima sasvim novi imidž.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
max
13:55 09.01.2020.

NE

Avatar istovari
istovari
09:07 09.01.2020.

No comment

Avatar AGRAM
AGRAM
16:21 09.01.2020.

Dobro, a sada neka se za razliku napiše istina gdje je bila i zašto se vratila na male ekrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije