Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo nebo zna

Vojnikinja Renata iznenadila dečke pečenim odojkom, a oni nju odgovorima na tabu pitanja!

Samo nebo zna
Foto: RTL
07.02.2017.
u 15:24

Sudionica RTL-ovog showa "Samo nebo zna" Renate Nemeček u večerašnjoj emisiji dvojicu će kandidata poslati doma, a četvorica ostaju u showu i bore se za Renatinu naklonost

Natjecateljica Renata Nemeček dvojicu momaka poslat će kući!  Dok je u sinoćnjoj epizodi showa "Samo nebo zna" Renata Nemeček konačno upoznala šestoricu svojih kandidata i vidjela ih kako izgledaju u sadašnjosti, u večerašnjoj epizodi, koja je na malim ekranima u 20 sati, dvojicu momaka morat će poslati kući.

- Ja sebe ne bih nikada odabrao na temelju ove fotografije! -  komentirao je jedan od kandidata vidjevši sebe kako bi izgledao za 20 godina, no Renata je bila drugačijeg mišljenja.

Nakon što je dvojicu poslala kući došlo je vrijeme da s četvoricom ode na romantični vikend u jednu raskošnu vilu. Osim što ih je ondje bolje upoznala te iznenadila pečenim odojkom i tamburašima, oni su nju iznenadili koreografijom, a zgodna vojnikinja ih je i 'izrešetala' pitanjima!

- Koliko si spreman mijenjati sebe? Je li te ikad prevarila cura? Jesi li ti ikad prevario? Bi li bio spreman promijeniti posao i grad zbog ljubavi? Tko bi trebao imati zadnju riječ u vezi?...' - samo su neka od pitanja na koja su dečki morali iskreno odgovoriti i po mogućnosti impresionirati crnokosu Slavonku.

'Mislim da bi muškarac imao zadnju riječ', 'A zašto?', upitala je Renata.

Kako su proveli vikend i koji odgovor su joj dečki dali na postavljena pitanja te jesu li se između Renate i nekih kandidata već pojavile iskrice možete saznati večeras u 20 sati kad je na programu RTL-a show "Samo nebo zna".

>>Prepoznajete li ove poznate osobe, ovako će izgledati za 20 godina

>>Vera Čudina: Severinu i Igora čeka krizno razdoblje

Komentara 3

ST
stipe123
17:07 07.02.2017.

Bolje da ih časti pizzom.

DU
Deleted user
16:59 07.02.2017.

ako počne rat dotična će pokazati šupak tako da će svi pobjeći; to je hrvatska vojska

SN
snajpa
16:47 07.02.2017.

vijest.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije