Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo nebo zna

Dora i Josip: Zbog udaljenosti ostali smo prijatelji!

dora
02.02.2017.
u 18:52

Jednostavno ne vjerujem u veze na daljinu jer mislim da bi takvu vezu bilo jako teško održati, tako da smo Josip i ja na kraju ostali dobri prijatelji – otkrila je atraktivna crnka.

Nakon što je zagrebačka blogerica Dora Hrkač u dokumentarnoj sapunici ''Samo nebo zna'', od dvije projekcije budućnosti s dvojicom odabranih kandidata, Dejanom Roginićem i Josipom Grginom, izabrala Josipa iz Splita, mnogi su se zapitali jesu li Dora i Josip i nakon emisije ostali zajedno budući da su ih mnogi gledatelji nazvali skladnim i zgodnim parom. No, iako su ''kliknuli'', udaljenost od Zagreba do Splita i obrnuto jest 410 kilometara, a toliko ih dijeli do potpune sreće, prenosi RTL.

– Ja jednostavno ne vjerujem u veze na daljinu jer mislim da bi takvu vezu bilo jako teško održati tako da smo Josip i ja na kraju ostali dobri prijatelji – otkrila je atraktivna crnka.

Dora je, prisjetimo se, od šestero kandidata prvo birala njih četvero s kojima je provela romantičan vikend u Istri, a potom je odabrala Dejana i Josipa s kojima je imala priliku bolje se upoznati te vidjeti kako bi joj izgledala budućnost s jednim, a kako s drugim.

Dora je inače bivša Večernjakova blogerica. Sve priče s Dorina bloga možete pročitati OVDJE.

>>Dora je odlučila! Evo koga je odabrala za idealnog partnera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije